[]

How i met your mother'da türklerin kıllı olduğuna yönelik dialoglar

Robin birkeresinde türk lezbiyenlerin kıllı olduğunu söylemişti ve başka bir bölümde de türklerin koltukaltı kıllarına gönderme yaptılar :D yurtdışında türkler kıllı olarak mı tanınıyor olay nedir tam olarak?




 
evet barbar olarak tanınıyoruz.


  • acukali ekmek  (07.07.14 19:20:21) 
yerine gore hic taninmayabiliyoruz ama taniyanlar killi biliyor evet, normal degil mi killiyiz hocam :)


  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.07.14 19:23:07) 
abi birbirimizi kandırmayalım. değil miyiz? kızlarımızın kolu yanağı, erkeklerimizin sırtı göbeği kıllı birçoğumuzda. bunun tekkaşları, göğüs sakal ayrımı olmayanları var. kandırmayalım birbirimizi.

tamam hepimiz değiliz tabii ama sayılar fazla. bir de saçlar kıllar çoğu avrupa ülkesindeki gibi sarı değil siyah olunca daha çok dikkat çekiyor.
  • nawar  (07.07.14 19:26:05) 
şu koltukaltı kılı olayına bi uyuzum ben ya, gavurlar bu konuda daha az titiz değil mi ya? bana mı öyle geliyor. adamlar koltukaltı kıllarını doğru düzgün traş etmiyor öyle ortada gezerken utanmıyor. bizim erkekler dikkat ediyor buna genelde. haksız mıyım?

he ama kıllı olduğumuz doğru bak.:/
  • mutevazi  (07.07.14 19:30:03) 
(bkz: kolu kıllı türk kızı) güzel bir gönderme.


bu arada senin benim hatuna da laf atıyorlar .
  • jakopapagan  (07.07.14 19:32:42) 
@mutevazi koltukalti kili olayi turkiye'de tabu. Bir cok insan aliyor ama yurtdisinda almiyorlar evet, ama temizligi duzgun yapildigi zaman koltukalti kili kotu bir sey degil. Turkiye'de kizlar iggraanc diyor ama gayet normal bir sey kuzey amerika'da ve avrupa'da mesela. iklim de onemli tabi adana'nin sicaginda o killar dus aldiktan 2 3 saat sonra kokmaya baslayabilir :)


  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.07.14 19:33:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.