[]

araba parçalarından anlayan biri bakabilir mi?

www.sahibinden.com

şu ilanda. 2 tane parça resmi var. soldan 2 ve 3.üncü olan.

nedir bunlar ben bilemedim. önemli parçalar mı?

 
Birincisi salıncağa benziyor, ikincisi şanzıman. Şanzımanı dağıtmış onu anladık ta salıncak niye sökülmüş? Ben olsam bu parçaları tamir gördüğü için değil, ilanda aracın hikayesi ile ilgili hiçbir şey yazmadığı için bu satıcıdan uzak dururum.


  • zombi  (07.07.14 11:55:02) 
Biri şanzıman. Diğeri direksiyon mili sanırım. salıncak/muhafaza ile birlikte. Alınmaz gardaş bu araba.


  • teknikekip  (07.07.14 12:12:25) 
salıncak söküldüyse ; ya krater gibi bir çukura girilmiştir 120yle, ya da kaza vardır.yüksek ihtimalle darbeyi lastiklerden almıştır.


  • Absinthe75c  (07.07.14 12:23:57) 
he canım şanzıman inmişse kesin dağıtmıştır, kaza vardır, salıncak söküldüyse şöyle darbelidir böyle kötüdür.

bakın bu arabayı almayacaksanız ilanda en ufak bir bilgi olmadığı için almayın. ama böyle fotoğraftan tahmin yürütüp kaza uydurmayın.

benim arabamın ufak tefek sürtmeler dışında bir kazası belası yoktur ama daha geçen ay serviste aynen bu haldeydi, şanzımanı ve şanzımanı yerinden çıkarabilmek için sökülmesi gereken tüm ön takımı yerlerde idi. niye? kaza mı yaptım? hayır 100.000 kilometreyi geçtiği ve artık kaçırmaya başladığı için debriyaj balatasını değiştirttim, pamuk gibi oldu debriyaj. ama size kalsa kesin şanzımanı dağıtmışımdır. ya bırakın bunları gözünüzü seveyim.

ikinci el oto piyasasındaki çakallıkları sahtekarlıkları anlıyorum ama siz de gördüğünüz en ufak ipucundan büyük kazalar belalar uydurmayın lütfen ya.

i.imgur.com

al ileride buradan satmaya falan çalışırsam delil olsun. çok bütük kazalı diye almazsınız. hem şanzıman, hem ön takım hepsi yerde. takla atmış kesin.
  • kibritsuyu  (07.07.14 12:44:21 ~ 12:53:36) 
Çok çukurlu yollarda dandun kullandıysa salıncak dağılmış olabilir.


  • arnold schwarzeneger  (07.07.14 12:45:09) 
en önemli konu ise ilanda bahsedilmediği halde bu şanzıman resimlerinin ne işi var?

belki de yanlışlıkla yüklendi, hatta belkide bu araca ait bir parça bile değildir.arayın sorun.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (07.07.14 12:59:04) 
Sorun şanzımanın sökülmesi değil. Sökülmüş şanzımanın resimlerinin konulması ama neden söküldüğü hakkında bilgi verilmemesi. Bu aracın sahibi ya bir şeyler saklıyor. Açık açık söylemeden, aracı aldıktan sonra şanzımanda sorun çıkınca resmini koymuştum demek için yer yapıyor veya kendince vicdanını rahatlatıyor. Ya da bakımda çektiği resimleri yanlışlıkla koydu. Ama o kadar ilgisiz ki dönüp ilana koyduğu resimlere tekrar bakmadı bile.

Ben iki adamdan da araç almam. Birincisi aracın kusurunu saklıyor. İkincisi arabayla hiç ilgilenmemiş ki bu birincisinden daha tehlikelidir. Arabasındanki kusurdan kendisinin de haberi yoktur.
  • zombi  (07.07.14 13:51:35 ~ 13:53:20) 
ben iyi niyetli olarak "debriyaj balatası yeni değişti" demek için bu fotoğrafları koyardım. ama niye koyduğumu da yazardım. saf diyebilirsiniz ama hala da bunu demek istemiş olabileceğini düşünüyorum.


  • kibritsuyu  (07.07.14 14:38:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.