[]

işe bisikletle gitmek (ankara)

bit.ly/1slM7cr de kaydettiğim güzergahta işe bisikletle gidip gelinir mi? yoksa ben mi çok gözü kara düşünüyorum? her gün gidip geldiğim yol ama bisiklet için trafik nasıl olur burada?




 
yokuşu inişi pek olmayan bir yol. mesafe de bisiklet için yapılabilir bir mesafe ama yolun neredeyse tamamı vızır vızır konya yolu trafiği. bence tehlikeli. tabii ben bisiklete binmeyi bilmeyen adam olarak tehlikeli geliyor da "bana vız gelir" diyecek kadar iyi bisikletçiyseniz neden olmasın.


  • kibritsuyu  (07.07.14 11:28:37) 
işte yolun düz olması cesaret verirken, konya yolu olması cesaretimi kırıyor. bisiklete binerim, en fazla yirmi dakika sürer evden çıkıp işe ulaşmam. ama o trafiği aşmakta kendime güvenemiyorum açıkçası. yapanları görüyorum tek tük ama bir de fikir alayım dedim.


  • in pyjamas  (07.07.14 11:33:36) 
açıkcası o hatta çalışan dolmuşlar bile beni korkuturdu. yoksa mesafe cok ideal. paralel sokaklar bak bence. belki alternatif tehlikesiz bir rota çizebilirsin.


  • fakir ama gururlu genc  (07.07.14 12:12:23) 
ankarayı pek bilmem ama bence yolu gençlik parkına doğru 700 m kadar uzatıp o otoyoldan kurtul.


  • celik comak  (07.07.14 12:53:45) 
konya yoluna giriş çıkışlar, o dönüşler çok tehlikeli. özellikle ankamall'un orda dönmek için soldan girmen lazım. seni koruyacak hiçbir şey yok. dolmuşlar da sağda durup en sola geçiyorlar orada. eğer bisikletle gideceksen tamamen korunmuş halde gitmelisin. trafikte motorlar bile zor fark ediliyor düşün.


  • it's just a cigarette  (07.07.14 12:57:50) 
komsum ne cokmus megerse burada ;) gidilir, ilk baslarda biraz urkutucu olabilir sadece ama pek sorun olmaz zamanla


  • kamyonsans  (07.07.14 13:02:01) 
bence de yolu biraz daha uzatmak pahasına ankamall'den konya yolu'na dönmeyin. istanbul caddesi'nden kazım karabekir'e kadar gidip oradan tandoğan-beşevler-emek güzergahını kullanın.

tinyurl.com
  • kibritsuyu  (07.07.14 13:05:54 ~ 13:08:29) 
o zaman yeni güzergah bit.ly/VywB2a gibi oluyor. ilki, "d"nin gövdesi yenisi "d"nin göbeği olan.

az bi yokuş var orada emek'ten giderken. erken çıkmak gerekir benim kondisyonumda :)

diyordum ki aynı haritayı çizmişiz.
  • in pyjamas  (07.07.14 13:20:05 ~ 13:20:47) 
beşevler'e kadar geldikten sonra çeşitlendirmek elinizde. illa haritadaki gibi doğrudan 8. cadde'ye başından girmeye gerek yok. her gün bahçelinin bir sokağından gidebilirsiniz.

pek yokuş yok oralarda.
  • kibritsuyu  (07.07.14 13:28:31 ~ 14:40:55) 
tandoğan'dan sonrası kolay zaten, oraları biliyorum. ama işten çıkıp istanbul caddesi kazım karabekir için aynısını söyleyemem, zaten oralarda ana yoldan ayrılmak da mantıklı değil :)


  • in pyjamas  (07.07.14 13:33:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.