Giriş
(2)

TurkcellConnect Kart kullanan var mı?

lhun
Selamlar, içinizde bu `TurkcellConnect Kart` denen naneyle internete bağlanmış olan var mı? özellikle son sene içinde kullananlardan, gerçek masrafları nedir, normal sörf için hızları kafi midir, bu hız ilden ile değişiklik gösterecek midir, ne yer ne içer fikri olup paylaşmak isteyen varsa buyrun t
Selamlar, içinizde bu TurkcellConnect Kart denen naneyle internete bağlanmış olan var mı? özellikle son sene içinde kullananlardan, gerçek masrafları nedir, normal sörf için hızları kafi midir, bu hız ilden ile değişiklik gösterecek midir, ne yer ne içer fikri olup paylaşmak isteyen varsa buyrun tanık sizin.

tşk.
0
lhun
(23.06.09)
düzenli yolculuk edenler için 1 gb (40 tl) veya 3 gb (60 tl) kotalı tarife ile uygun hale geliyor. sörf için ideal. zaten katalı download için uygun değil. ama acil ve makul bir dosya indirimi yapacaksan da gayet hızlı.
internet performansı tabiki çekme performansıyla doğru orantılı.

fakat temmuzda tüm operatörlerin 3G lansmanı var. 3g üzerinden internet çok daha uygun hale geleceğine dair bi umudum var. beklemekte fayda var derim.
0
hayo
(23.06.09)
teorik olarak hız 256 k diye biliyorum , ben marmara bölgesinde kullanmak zorunda kaldım , gayet işimi gördü ve kesinti yaşamadım.
kart benim degildi o yüzden masrafı bilemiyorum ben.
0
alwaysdrunk
(23.06.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.