[]

istanbul anadolu yakası burdaysan ses ver

anadolu yakasını bilmeyen bir ankaralı yeni mezuna altunizade'de calısacak şekilde ev arıyoruz. arabası var. işyeri servisi yok. işe arabasıyla gidip gelecek gibi duruyor ama;

-anadolu yakasında yogun saatlerde metrobüs hınca hınç dolu mu oluyor?
altunizade'ye toplu tasımayla ulasabileceğimiz hangi semtleri önerirsiniz?

-eger metrobüs gerçekten cok yıpratıcı olur derseniz nerelerde ev bakayım?
şile yolu yogun saatlerde akıcı oluyor mu o civar nasıl çekmeköy civarı mesela?

notum: yeni mezun olunca bütçemiz ancak maksimum 1000 tl ye kadar cıkabiliyor. güngören'de 750 tl ye asansörsüz içi fena olmayan cevresi malum evde oturdum bir süre. kiralar ucuk biliyorum ama ne kadar uygun o kadar iyi şimdilik. tek çalışanım aile babasıyım.

 
metrobüs dolu oluyor. 2-3 durak gidecekseniz sorun olmaz diye tahmin ediyorum. uzunçayır-burhaniye(ya buranın adını karıştırıyorum yanlış olabilir bakamayacağım şimdi, köprüden sonraki durak işte) barametresinde bir yer düşünebiliriz dolayısıyla. bu baremetreyle, selimiye, çiçekçi gibi yerlerde çok güzel ve yeni olmasa da evler bulabilirsiniz. işe gidiş de 10 dk metrobüs 10 dk otobüs şeklinde olabilir. bunu attım tabi ki. ama anadolu da metrobüs daha kolay bence hemen kenara atmamalı.


  • a darkness coming  (07.07.14 00:10:13) 
Valla zincirlikuyu mecidiyekoy vs uygun olur bence sana kiralar da ucuzdur herhalde aslinda zerre fikrim yok ama metrobusle iki durak gidip gelirsin o da ayakta gitsen bile koymaz.


  • condom kurşunu  (07.07.14 00:16:00) 
kardeş bulgurlu libadiye taraflarında oturabilirsin normal şartlarda 10 dakikalık filan mesafe. ama gercekten sabahları altunizadeye ulasım cok zor. otobusle ya da mınıbusle gıdersın bu dedıgım yerlerden metrobus yok ama bı noktada öyle kilitleniyor ki trafik insanlar inip yürüyorlar. yakın oldugu icin cok problem olmuyor ama her gün her gün de çekilir mi bilmiyorum.


  • akare  (07.07.14 00:17:20 ~ 00:17:51) 
bağlarbaşı'nın hemen altında selamsızın ustu sayılır muret reis mahallesi var. kira fiyatları normal sayılabilir. bi araştırın derim. iş yeri altunizade'de ise üsküdar semtlerinden ev tutmanız en mantıklısı. avrupaya geçiş herdaim kolay. macera aramaya gerek yok. üsküdar'dan şaşmayın.


  • zizounij  (07.07.14 03:19:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.