[]

sanal kart..

efendım bılındıgı uzere (#7579 nolu duyuru)tum cabalarıma ragmen hıc bır banka kredı kartı vermemekte.

bende maaş hesabıma baglı sanal kartı basvurdum ve hayret verıcı bı sekılde bana sanal kart verdıler..

ancak sanal kart limitim 0,1 ytl olarak gorunuyo.

sormak ıstedıgım sey bu kartı nasıl kullanacagım.İnternet üzerinden alışveriş e acık gorunuyo ama limit olayı nasıl oluyo?

yanı hesabımda para oldugu zaman aynı bankamatık kartı gıbımı kullanabılıyorum yoksa kredı kartı gıbı kullanıp odeme tarıhı geldıgınde mı odeme yapıyorum..
cunku hesap kesım tarıhı ve son odeme tarıhı yazıyo..

bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım beklıyorum..

not : sanal kredi kartı degıl sanal karttır bendeki..yanı hıc bır kredı kartına baglı degıldır..bıldıgın kredı kartı cvv numarası son kullanma tarıhı falan var..

şimdiden tesekkurler..

 
sanirim maa$ hesabin icin internet $ubesi $ifresi felan alman gerekecek.
hesaba bagli sanal kartlarda limit belirlemek yerine, karta para aktariyorsun. ali$veri$ esnasinda burdan cekiliyor. haliyle direkt hesaptan cekilmi$ oluyor.
ve tabi bu kartin limiti her zaman min. 1ykr olmak zorunda. sen 20ytl lik bir $ey alacaksan mesela, 19.99 aktaramazsin. 20ytl aktarmalisin ki o 1ykr kalsin. bu $ekilde.

umarim yardimci olabilmi$imdir.

edit: son odeme tarihi vs. onemli degil. benim de garanti bankasi hesabima bagli sanal kartim var. oyle bir $ey yok icin rahat olsun. o sadece default oldugu icin gorunuyor.
  • sourlemonade  (13.06.07 02:03:20) 
hesaptan karta para aktar diye bir menü var onu kullanınız. peşin alışveriş yapmak gibidir.


  • ozdek  (13.06.07 10:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.