[]

kafamı vurdum

selam duyurunun doktorları, az önce pantolonumu giymek isterken nasıl olduysa yere düştüm ve kafamı çok kötü vurdum. kafam feci ağrıyor, buz koydum. kafamın tam arka kısmını vurdum. hastaneye gitmem şart mı, sıkıntı olur mu?
edit: çıtır çıtır ses duyar gibi oldum



 
Kesin olur demiyorum ama beyin kanaması gibi durumlar böyle kazalarla yaşanıyor.


  • angelus  (06.07.14 21:07:40) 
hemen doktora gidemiyorsan mutlaka baş dönmesi ve kusma olup olmayacağı konusunda temkinli ol, çevrendekileri de uyar.


  • in vino veritas  (06.07.14 21:09:27) 
Ya ben çocukken öyle bi kaç kere ağır vurdum kafamı, hatta birinde azıcık içeri göçtü kafatasım, hala öyle çukur bi yer var kafamda. Ama bi şey olmadı, hastaneye falan gitmedik. Ne kötü ailem varmış lan.
Bir arkadaşımın babası kamyon kasasından yere düşüp kafasını vurmuştu, öldü beyin kanamasından.

Örnekler karşında, sen bilirsin.
  • buff  (06.07.14 21:10:36) 
arkadaşım çok korkuyorsan git bence ama gerek yok diye düşünüyorum. senin acını burada kimse bilemez ama neyse. benim de 1.5 sene önce başıma böyle bir olay gelmişti zıplarken kafamı tavana çarpmış ve yere düşmüştüm kafam kanamıştı ve 1 hafta şiş gezmiştim ama ölmedim buradayım.:)


  • jakopapagan  (06.07.14 21:13:23) 
ayni seklde kafayi vuran kizin birisi 1 hafta sonra tak diye gitmisti haberlere de cikmisti dusme ani vs. cok tehlkeli anlycaan dr sart


  • rentts  (06.07.14 21:14:31) 
yani gitmemek için bir sebep yok, git için rahat etsin.


  • headbanger face rip  (06.07.14 21:17:00) 
ben de böyle bir durumda hafıza kaybı yaşamıştım. doktora görün derim.


  • tahrik olmusken objektif olamam  (06.07.14 21:21:14) 
pantolonunu giyerken aniden rock n roll'un ayağı takılır ve düşer....
mangal zamani geldiginden heralde, daha dun sayfamda elli kisi bunu paylasti, tesadufe bak. bana sehir efsanesi gibi geliyor yok dilini cikar yok kolunu kaldir ama bulunsun bi kenarda.

www.facebook.com
  • halanne  (06.07.14 21:26:38) 
Çıtır çıtır ses diyince güldüm ama ciddi bir durum bu. Geçmiş olsun, umarım önemli bir şey yoktur. Çarpmadan sonraki yarım saate başının ağrısında herhangi bir azalma olmazsa veya ağrı yavaş yavaş artıyorsa bir doktora gitmen içimizi rahatlatır.


  • aguilas negras  (06.07.14 21:31:51) 
denize cakildigimda (bu hikaye de bir baska zamana) doktor beni geri eve göndermis eger asiri bulanti kusma bas dönmesi göz kararmasi yasarsam geri gelmemi söylemisti. ama adam gibi bir yere git bir baksinlar.


  • portmanto  (06.07.14 22:19:20) 
geçmiş olsun rock. bir arkadaşım beyin kanaması yaşadığı ve ancak sevgilisinin dikkati sayesinde kurtulduğu için biraz da olsa biliyorum.
hastaneye gidince geri gönderebilirler, burada da dendiği gibi, ama bu gece yanında sana sürekli dikkat edecek biri bulunsun ve mümkünse sabaha kadar uyuma.
çıtır çıtır ses ne ya? korkutma bizi?
  • yalnux  (06.07.14 22:29:00) 
streste yapar o çıtırtılar. ama direterek bir mr isteyebilirsin acile gidip doktordan. beyin bu .


  • vasilias  (06.07.14 22:33:45) 
Çok geçmiş olsun. Bence doktora git, ne olur ne olmaz. Bir de bu gece uyuma. Miden bulanır falan, o zaman hemen doktor.


  • aychovsky  (06.07.14 23:01:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.