[]

phelps nasıl oluyor da ölmüyor günde 12 bin kalori alıp?

ya adam yüzücü tamam da, yahu istediğin kadar yüz. 3 günde 36 bin kalori alıyorsun. hangi yüzme, hangi fiziksel aktivite eritiyor ki bunu? ayrıca herif günde 1 kilo makarna, çikolatalı mayonezli şekerli bissürü şey yiyormuş, enerji içeceği içiyormuş falan.

bu insan azmanı 10 sene sonra nalları dikmez mi böyle? olm çok acayip, bi insan günde nasıl 12 bin kalorilik şey yiyebilir yahu?


 
Yüzme eritir hacı.


  • roket adam  (06.07.14 17:59:35) 
@roket adam, abi eritir ama 12 bin çok fazla değil mi? bir de zaza'nın dediği gibi bunun yarını var... ne bileyim bi hasta olsa 2 gün yüzemese bi şey olsa anında şişmez mi o kadar kaloriyle? muhakkak kendisi, diyetisyeni bi şeysi biliyodur bunları, adama öğreteceğimden değil de kendim merak ettiğimden soruyorum. insan gerçekten hayret ediyor.

bi de isterse 7/24 yüzsün, bu kadar çok enerji içeceği-reçel-şeker falan tüketen adam nasıl sağlıklı oluyo ki?
  • pescador  (06.07.14 18:08:12 ~ 18:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.