[]

ev sahibim evleniyomuş ya la/ist anadolu

geçen hafta geldi, ben evleniyom temmuzda çık dedi. niye daha önce söylemedin dedim, sınavların var diye dedi. e istanbulda değilim ki nasıl taşınayım dedim cevap vermedi.

neyse şimdi internetten maltepede bi ev buldum e5'e yakın, 2+1 750. bu civarda ev arayan güzel bağyanlar varsa eqlesin XD. yatak-dolap fazlasıyla var zaten, ekstra eşyaya pek ihtiyaç olacağını sanmam.
ya da ev arkadaşı arayan varsa direk hazır eve de konabilirim.


not: en son burdan bulduğum bi o.ç.vardı, her şey benim üstüme olduğu için kirayı/faturaları yıkıp kaçmıştı. o yüzden her şeyi ortaklaşa üstlenirsek iyi olur. bi de şu tip insanlardan biriyseniz hiç yanaşmayın daha iyi olur (linki sildim, çok hit aldı. herkesin okumasına gerek yoktu, müstakbel ev arkadaşı okusun yeter ona özelden atarım.)

nasıl biri istemediğimi yazmışım da nasıl biri olduğumu yazmamışım. asosyal, bi oturuşta dizi bitiren, güzel yemek yapan, tek eğlencesi sahilde pisiklet sürmek olan 25 yaşında ama öğrenciyim. benden şikayetçi olan biri olmadı ama randıman da tutamadık.

 
Kanka sen bi başlıkta erkek bi başlıkta kadınsın ya ne iş? Bi bakıyorum namaz niyazı methediyosun, muhafazakar bi kadınım diyosun bi bakıyorum meme capsine banyoluk oldum yazıyosun :)
Cevap: cinsiyetini yazarsan face'de İstanbul'da yaşayıp ev arıyorum yazan bi arkadaşıma bildiririm, belki yakın muhitten bakıyodur.

  • bana da mi lolo  (06.07.14 16:50:21) 
kontrat yok mu? öyle ha deyince çıkartabiliyo muymuş?

ekleme: meme caps'ine duşa soktun diye yazması, geyik bi qız olmasından. eğlence olsun diye yapıyo. bağyan bu qız, ben biliyom.
  • compadrito  (06.07.14 16:51:23 ~ 16:52:34) 
:) kadınlar duşa giremiyo mu lolo? ya da duştan çıkıp namaz kılamaz mıyım?
namaz niyaz güzel şeyler sonuçta, yapmıyoz diye sövmek mi lazım. abur cubur yiyen diyetisyenler gibi düşün, ilerde sigara içen doktor olcam mesela.
ben hiç bi zaman muhafazakar bi kadınım demedim ayrıca. benim kadar her şeye açık insan çok azdır.

@compadrito var da evlenecek adama ev stresi yaşatılır mı hiç? aksine yardımcı olmak lazım. kendi değil ailesi baskı yapıyomuş içini boyayalım döşeyelim diye. çirkefe yatmak istemiyorum.
  • seksen9  (06.07.14 17:00:01 ~ 17:15:26) 
Son kirayı falan vermeden çık. Çirkeflik değil, sen yardımcı oluyorsun maden, o da senin durduk yere düzenini bozduğu için yardımcı olsun.


  • helios  (06.07.14 18:25:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.