[]

bloke hesap

3,5 yıl boyunca hesabımda durması gereken 8000 euroya ihtiyacım var - yaklaşık 25bin tl yapıyor.

kredi çeksek dünyanın faizi biniyor. ne yapabilirim, nasıl bulabilirim bu parayı? eş dost akraba kimseden çıkmaz bu para. herkesi toplayıp birkeştirsek çeyreği bile çıkmaz.

ne yapsak ki? nasıl bir çözüm bulabiliriz? beyin falan kalmadı artık bende.

 
nasıl bi soru bu :) ne gibi bir cevap bekliyorsun?

25bin lira mı verelim sana?

ya bir şeyler satacaksın, ya borç isteyeceksin yakın akrabandan ya da kredi çekeceksin, nasıl başka bir yol olabilir ki?

satabileceğin bir şeyin varsa, araba, laptop, mücevher, elektrikli alet onları sat.

rus romanlarında olsaydık ilk iş perdeleri satmak olurdu ama, etmez o kadar.
  • [silinmiş]  (06.07.14 15:42:13) 
ahah ya bilmiyorum işte ne bileyim işte günlerdir çaresizlikten en son burda bi paylaşayım dedim belki benim aklıma gelmeyen bir şey vardır diye. loto falan da oynuyorum bu arada her hafta 1 liralık.


  • letheavendangered  (06.07.14 15:53:57) 
4 yıllık "TL" kredi çek. %1 teminat ile 1:10 kaldıraçlı dolar al. : )

Ha para hesapta duracaksa.. Biraz fazla kredi çekip doların yükselmesini izleyerek de taksitleri ödeyebilirsin.
  • serafettinn  (06.07.14 16:23:27 ~ 16:24:59) 
ek iş bulun. Ek 1000 tl gibi bir kazanç ile krediye girin. Mevcut gelirinizden de kenara para atın her ay kısa sürede toplarsınız. Kredi çektiğiniz parayı faize koyarsanız zaten kaç ay vadeli çektiyseniz aşağı yukarı o faizi çıkaracaksınız. Boşa giden bişey yok.


  • maymuncuq  (06.07.14 16:41:18) 
maymuncuq, 2 ayım var sadece ve ek iş bulamıyorum. 1000 tl'yi bırak, 200 tl getircek bir iş olsa bile yapacağım ama yok, ingilizce öğretmeniyim ama özel ders bile bulamadım sitelerden.


  • letheavendangered  (06.07.14 16:50:07) 
Ingilizce varsa, norvec maldiv adalari dubai veya seule gidip gunluk islerde calisin. Aylik kazancin. 5000 usd ve ustu para kazanarak. Bu parayi 3-4 ayda toplamak mumkun


  • voyage  (06.07.14 17:24:45) 
Sıfır birikimin var ve 2 ayda 25 bin tl istiyorsun. Ayda 12.500 tl maaşlı işe girsen yine zamanında yetişmez gibi. Bu parayı vasıfsız olarak bu kısa sürede ancak illegal yöntemlerle kazanırsınız. Ya da kredi çekersiniz misal.


  • ozdek  (06.07.14 18:41:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.