[]

kitap okuma alışkanlığı nasıl kazanılır?

kitap okumayı sevmiyorum ancak okumak da istiyorum. şuana kadar okuduğum kitap sayısı 5 falandır herhalde hayatım boyunca. bir hevesle satın alıp ilk 50 sayfasından sonra bıraktığım kitaplar oldu. ne yapmalı ki kitap okuma alışkanlığım olsun?




 
Roman seni sikiyorsa ilgini ceken konularla ilgili inceleme falan okumayi deneyebilirsin.


  • delifaruk  (06.07.14 14:23:05) 
Ne sevdiğini keşfet.sürükleyicilerden başlaman da önerim.özellikle şu polisiyeler.crıstopher grange falan başlaman için faydalı olabilir..


  • hare  (06.07.14 14:25:37) 
Önceden okuduğun kitapları bitirmek amacıyla değilde severek okuduysan eğer aynı yazarların kitaplarını alabilirsin.Ya da benzer türde ve akıcı kitapları tercih edebilirsin. Önceden okumadıysan Millennium serisini tavsiye ederim. Üç kitaplık serinin ilk kitabı "Ejderha Dövmeli Kız". Ben kurgusunu ve dilini çok beğenmiştim. Hikayeye kendini kaptırdığında zaten okumak zorunluluk gibi omayacaktır.


  • Enron  (06.07.14 14:33:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.