[]

Penguen Desenli Çocuk Tişörtü Arıyorum

Bir arkadaşımın 2 yaşındaki oğlu, nerden, ne şekil olmuşsa penguenlere vurgun bi birey. Söylemesi ayıp bendeki penguen desenli tişörtü görünce rica etti, bize de bulabilir misin diye. Hayat eksenimden dolayı Taksim dışına çıkamayan biri olarak, aklıma burdan yardım istemek geldi. Şayet penguen desenli çocuk tişörtü görürseniz, bana koordinatlarını bildirir misiniz lütfen. Bir ufaklığı daha sevindirmek adına yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ediyoruz.
Okurlar için ispiyon adresi: pyroclusticflow@gmail.com



 
images.google.com.tr
bu adresden bı resım begenırsın..

www.patatesbaski.com.tr
bu adrese yuklersın yada baska bı tshirt uzerıne baskı yapan adrese..bu tur siteler cok fazla.. sonra resım uzerıne baskı yaparsın..

ha orjinal bişi yanı kendınden olan bişi arıyosan bıraz dolasman gerek cocuk magazalarını..

kanz , ceylan , bucuruk , mother care , falan filan gibi..
  • isott  (13.06.07 02:25:24) 
www.tish-o.com.tr
bildiğim en iyilerinden.. baskı kısmının büyüklüğüne kadar ayarlanabiliyor.
ama 6-7 yaştan başlıyormuş sanırım, bebeğimiz de o kadar iri olamaz herhalde :)
belki baskı fotoğrafı olarak fikir verir en azından ..
  • jazzgrr  (13.06.07 11:09:34) 
benim penguen fabrikam var


  • tiny axe  (13.06.07 14:07:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.