[]

saç-kaş rengi farklılığı(duyuru kadınları)

Öncelikle erkeğim. Doğuştan saç rengim kestane kaşlarım +sakal ve bıyığım ise siyah renkteler..

Şimdi otururken can sıkıntısından aklıma geldi de saçımı da denemelik siyaha boyasam çok acayip durur mu:)??


 
  • harekatamiri  (06.07.14 00:10:38) 
Durur, hiç o topa girme. Bende açık kumralım ama sakalım da yer yer sarı ve kızıl çıkıyor. Kıl yün işleri bunlar değişir öyle.


  • air  (06.07.14 00:11:17) 
kaşlarını da boyatırsın. ben 1.5 ayda bir boyatıyorum kaşlarımı da. kaş-saç uyumsuzluğunu gideriyor böylece.


  • istenmeyen evlat  (06.07.14 00:12:43) 
çok abes değilse hiç girme o işlere. bi görmek lazım yorum yapmak için.


  • mellifica  (06.07.14 00:13:33) 
yapma.. saç boyayan erkeklerden hiç haz etmiyorum ben eden hatun da görmedim..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (06.07.14 00:14:46) 
Normalde tam tersi yaygın, saçlar siyah, sakallar barbaros ve öyle de güzel oluyor. Bence bu da fena kombinasyon değil. Saçını boyarsan boya olduğu çok belli ve komik olabilir.


  • aychovsky  (06.07.14 00:21:38) 
ben bunu hiç annayamadım ama boyalı saç kadında süper durmasa da, idare eder duruyo ama erkekte komik duruyo sayın abim be!


  • compadrito  (06.07.14 00:38:27) 
kalıcı olmayan bitkisel, çok kaliteli bir boya biliyorum ve şansına siyah rengi var. deneyip beğenmezsen 4-5 yıkamada saçından tamamen atabilirsin :) beğenirsen kalıcı bir boyaya geçersin.
şahsi fikrimi sorarsan, erkeklere hiçbir şekilde boyayı yakıştıramıyorum.

  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (06.07.14 01:18:39) 
Bence önce photoshopta boya. Korkunç bir şeye dönüşme ihtimali çok yüksek.


  • Lim5  (06.07.14 03:05:39) 
bende tam tersi bir durum geçerli, saçlarım koyu kahve, sakallar hafif kızıl çıkıyor. bence bu şekilde olması hoş bir şey, kişiye has bir durum oluyor. boyadığında büyük ihtimalle istediğin sonucu alamayacaksın, çünkü bir ton koyultayım derken mat siyah deli dehşet saçların olacak, çılgın bediş'teki oktay'a döneceksin, o yüzden ellemeni tavsiye etmem. eğer merak ediyorsan kuaförde boyatmanda fayda var, ya da hiç bulaşma.

ekleme: erkeğim la sorun oluyorsa gideyim ben, ehm.
  • knight of cydonia  (06.07.14 03:15:49 ~ 03:16:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.