[]

Kürtaj sonrası...

Eşim hamile kaldı, ortak kararımız olarak daha çocuk için erken olduğunu düşünüp aldırmaya karar verdik. Acıbadem hastanesinde operasyon geçirdi 1 hafta evvel. Bugün kontrole gitti, eşimi ameliyat eden o önceleri nazik doktor resmen eşimi korkutarak (sanki eşimin suçu) "durum çok kötü, rahimde bir sürü parça kalmuş." diyerek "cytotek" adlı ilacı vermiş ve haftaya tekrar muayeneye gelmesini söylemiş. Şu an morali çok bozuk, bir başka doktoru aradık tavsiye ile olmadı tekrar kürtaj olabileceğini söyledi o da telefondan iyice tuz biber ekti.

Bu durumla ilgili tecrübesi olan, veya aranızda doktor varsa en azından eşimi sakinleştirecek, kendi başına böyle bir şey gelmiş olan varsa yazarsanız çok sevinirim. Sonuçları ne olur ki en kötü veya bu süre zarfında yapmamız/yapmamamız gereken neler var?


 
durumunuza çok üzüldüm dostum tecrübeli değiliz ama ilk iş başka bir doktora muayne olun derim.


  • basond  (05.07.14 23:31:46) 
Cihat Ünlü'ye gidin hocam. Doktor nası olmalıymış dersi verir onlara. (Küfür ediyorum şu anda).


  • compadrito  (05.07.14 23:34:50 ~ 23:35:37) 
cytotek kalan parçaları düşürmek için yetebilir belki. farma hocamız anlattıydı, bazı kadınlar düşük yapmak için kullanıyomuş.

tekrar kürtaj gerekse bile başka doktora gidin. tuz-biber gözüyle bakmayın olaya. doktorlar en kötü ihtimali söylerler ki önlem alınabilsin. ilaç tek başına yetebilir :)

doktorunuza küfürler yolluyorum burdan ama onu çok düşünmeyin, önemli olan eşinizin sağlığı. bundan sonra ne yapılmalı ona odaklanın.
  • seksen9  (05.07.14 23:45:51 ~ 23:47:19) 
Valla olanları sakin bir uslupla Necmettin Pamir'e bi mektupla bildirirseniz, o doktoru doğduğuna pişman eder.


  • compadrito  (05.07.14 23:46:09) 
@compadrito işe bakın... sizin önerdiğiniz doktor acıbadem bakırköy'de. eşimde orada ameliyat oldu. çok teşekkürler. bir daha gittiğimizde ona da görünelim bari.


  • herospower  (05.07.14 23:48:43) 
www.cihatunlu.com

Acıbadem'de ameliyat mı yapıyo acaba? Kendi muayenehanesi var diye biliyorum.

şunu buldum şimdi:

www.youtube.com
  • compadrito  (05.07.14 23:50:10 ~ 23:50:57) 
Gecmis olsun, baska bir doktora gorunmek isterse prof.dr.kilic aydinli'yi siddetle oneririm.


  • medusa  (06.07.14 00:46:37) 
Üzüntünüzü anlıyorum ama onlar ani bir durumda çok daha fena şekilde üzülmeyin diye korkutmuşlar sizi :( Zaten cytotek suni doğum/düşük yapmaya yarayan bir ilaç olduğu için büyük ihtimalle ikinci bir kürtaja da gerek kalmayacak.


  • nolmus yani  (06.07.14 02:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.