[]

whiskas sorunu

Beyler bayanlar, bir hata yaptim ve migros'da whiskas kedi mamasinin %40 indirimli oldugunu gorunce aldim; fakat simdi kedi whiskas'dan baska mama yemiyor. Onune baska mama koydugumuzda yuzune bile bakmiyor. Eski haline yeniden nasil dondurebilirim?




 
Eski yediği kuru mamayı konserve ile karıştırarak verebilirsin, böylelikle alışır yavaş yavaş.

Daha radikal bir çözüm olarak tabi, mamasını yiyene kadar beklemek olur illa dayanamayıp yer.
  • once  (05.07.14 23:06:48) 
Whiskastan sonra hangi mamayı vermeye başladın? Bazı mamalar gerçekten çok kötü, kediler aç kalsa bile yemiyor...


  • false pretension  (05.07.14 23:11:51) 
@false pretension, Royal canin aldim. Daha once onu kullaniyordum. Dogal olarak severek yiyordu. Simdi royal canin'in bile yuzune bakmiyor.Dayanamadim mecburen kucuk paket whiskas aldim. Kabina koyar koymaz cazir cazir yemeye basladi.


  • velasco  (05.07.14 23:18:29) 
Royal canin'de güzel mamadır. 5 yıldızlı mamadır hatta. Aç kalıncaya kadar burnuna soka soka yedirtceksiniz başka çaresi yok. Bir süre sonra whiskası unutur. Bu arada whiskas şekerli bir mama pek önerilmez. Royal canin'de ona keza çok besleyici olduğu için ben pek tavsiye etmem. Uzun bir süre kedime Royal Canin yedirttim ve böbreklerinde sorunlar çıkmaya başladı. Size tavsiyem Hill's ve Pro Plan mamalarıdır. İyi akşamlar :)


  • false pretension  (05.07.14 23:26:29) 
bu whiskas'ta bir ibnelik var. Kediler onu görünce başka bir şey görmüyor. Siz royal'i koyun. Eninde sonunda yiyecektir. Aç bırakıp öldürmez kendini.


  • oğlum çok zor lan  (06.07.14 00:00:19) 
2 gün aç kalsın yer Royal canin dert etmeyin ve bu süre zarfında artı yoğurt süt vb vermeyin. Yaş mama ile karıştırırsanız bu sefer de ona alışabilir.


  • purusha  (06.07.14 00:10:22) 
royal canin ile whiskas'ı karıştırarak vermeyi deneyin. İçinden whiskasları ayıklasa bile aç kaldıkça royal caninleri de yer.


  • boyalı kuş  (07.07.14 09:39:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.