[]

iphone 5s alacağım

ee bize ne demeyin durun, aklımda şöyle bir şüphe var, Hızlıal'da şu an teleno 1948 TL, 100 TL indirim çeki ve 30 TL BKM indirimi kullanırsam 1818 TL oluyor bu fiyattan almayı düşünüyorum da aklıma şöyle bir durum geliyor, Apple Store'un TR sitesinde 5S şuan 2063 TL'ye alınabiliyor. Apple telefonlarını hep aynı fiyattan satışa çıkarıyor yanılmıyorsam, bu durumda 6 çıktığınıda da Apple Store TR sitesinden iPhone 6'yı yine 2063 TL'ye alabilecek miyiz? Eğer böyle bir durum olacaksa bekleyebilirim. Şu an 4S kullanıcısıyım, 5S'e geçersem sanki çok bir fark olmayacak fakat 6'yı beklersem epey fark olabilir diye düşünüyorum. Şu an aklımdaki tek şüphe bu.

Bir de Hızlıal'dan alacağım telefon Apple garantili olacak değil mi? Fikri olan var mı?


 
4S ve 5S arasında günlük kullanımda zerre fark yok. Aldığına değmez, boşa para vermiş olursun. 6'yı kesin bekle. Fiyatı aynı olmayabilir ama uçuk bir fark da olmaz.


  • onexey  (05.07.14 22:45:48) 
Halihazırda şu ödeyeceğim 1818 TL zaten üst limitim gibi bir şey, 2063 TL de şartları zorlarsam iPhone 6 için verebilirim ama işte iPhone 6 direkt olarak 2500 barında olursa ilk 2-3 ay boyunca, hiç beklemeyeceğim.


  • kivanc1  (05.07.14 22:58:31) 
yerinde olsam 6'yı beklerdim evet ama 5s 2149 liradan çıkmıştı, 6 daha da yüksek olacaktır.

kaçak göçek olmadığı sürece tüm ayfonlar apple garantilidir. onda sıkıntı olmaz..

hop: bekleyemem diyorsan yapacak bir şey yok, 5s'i en ucuz nerede bulursan oradan alacaksın. gündüz 1750 liraya 0 cihaz satıyordu biri duyuruda bir bak istersen..
  • calzoncillos  (05.07.14 22:59:49 ~ 23:10:32) 
Bu durumda ben ikinci el 5S al derim. Kendi adıma 1800 liraya değecek bir deneyim farkı yok. Ben açıkçası sırf parmak izi okuyucu için aldım. Bir de 4S'de hafif bir kasma var gibiydi, ondan değiştirmek istedim. Değiştirince farkettim ki o iOS7 yüzündenmiş. Son güncellemede o da düzeldi.

İkinci el almam veya benim kullanımım için değer dersen elbet senin tercihin. Bir de artık Apple Store da var dolayısıyla 3 ayda fiyatta bir dalgalanma bekleme. Ancak banka kampanyası vs olur 100 lira puan alırsın o.
  • onexey  (05.07.14 23:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.