[]

bb kremden anlayan beri gelsin

şimdi şu iki ürün arasındaki fark nedir? biri 15, diğeri 30 faktör korumalı, birinde salisilik asit var falan, ama doku olarak falan nedir yani bunların marifeti?

www.markafoni.com

www.markafoni.com

 
Doku olarak bilmiyorum kullanmadım çünkü ama salisilik asit içeren yağlı ciltler için 30 koruma faktörlü olan ise titanium dioxite içeriyor o da daha çok koruma sağlıyor haliyle ama kullanıcı yorumlarını bloglarda bulabilirsin.


  • faihfati  (05.07.14 22:04:16) 
fresh bb olan - kuru normal ciltler için
pure bb ise yağsız salislik asit falan geçiyorsa bilki yağlı-akneli ciltler içindir o ürün bu üründe yağlı ciltler için.
makyaj malzemelerinde ki güneş korumalarına takılma bir blogda okumustum tıp okuyan bir kız makaleden okumuş ürün diyelim ki 50 koruma faktorlu bu faktoru korumuyor cunku bukadar koruması ıcın urunu kat kat kat kullanman gerekıyormus. yani altına paşa paşa güneş kremini sürmelisin

hmm bilgilendirdi :D
  • hmm  (05.07.14 22:21:49 ~ 22:35:07) 
bir de, 30 ile 50 arasında çok büyük bir koruma faktörü yok, 15 ile 30 arasında belki bir miktar vardır da -madde konsantrasyonu çok artmıyor çünkü 30-50 arasında- yani sen gene güneş kremini sür. Titanyum dioksit zararlı sayılmaz -bildiğin talk pudrası işte- gene de, dersin birinde hocamızın anlattığına göre, nano boyutlu ve/veya çözelti formunda olmasından kelli, ciltle çok uzun süre temas ettirmek iyi değilmiş -yani güneş kremlerinin içinde de var, tabi ki de korunmak için kullanacaksın bunları, ama güneş altında eda taşpınar gibi dolaşma derim. güneş iyidir -d vitamini aktivasyonu için- ama saatlerce altında durmak çok iyi değil.

salisilik asit de, arkadaşların da dediği gibi, yağlı ciltler içindir muhtemelen. gerçi salisilik asit'in miktarı da önemli, ben böyle bir üründe çok olacağını sanmıyorum, çünkü normalde temizleyici toniklerde kullanılan bir madde, ölü tabakaları falan soyar. bütün gün cildinde kalacak bir üründe çok olacağını sanmıyorum.

bu arada her iki üründe de titanyum dioksit var, söyleyeyim. arkalarında yazar zaten ama bir ara bir ders için de analizlerini yapmıştım, yani arkasında yazmasaydı bile varlar. titanyum dioksit zaten çoğu kozmetikte bulunur.
  • pasp  (05.07.14 22:39:45) 
bu arada ben garnier in yağlı -karma cilter için olanındn bir tane bitirdim en açık rengi bile koyu gelmesine rağmen yapısı mükemmel pudraya ihtiyaç kalmıyor.


  • hmm  (05.07.14 22:57:39 ~ 22:59:46) 
maybelline'i salla gitsin. diadermine cc krem diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum. dermatolojik. paraben free en önemlisi. fondöten etkisi alıyorum valla.


  • harekatamiri  (05.07.14 23:46:31 ~ 23:47:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.