[]

böbrek avı mı acaba

facebooktan hiç tanımadığım fakat aynı ilde üniversite okuduğumuz bi kız beni ekledi ve;
Ben uluslararası bir projede yer alıyorum. Kendi ekibimi kuruyorum size de bu fırsatı sunmak isterim
Biraz bahsedecek olursak reklam dizayn ve pazarlama alanları olmak üzere 3 departmandan oluşan bir ekip kuruyorum. Çalışma saatleri esnek tabi kazancınız sizin çalışmanıza bağlı olarak değişir. Tüm detayları konuşmak için yarın 19:00 da yüzyüze görüşmek için sizi programıma yazmak istiyorum sizin için de uygunsa?

internet siteleride;
www.megaholdings.org

buymuş.sizce böbrek avı mı bu. karşılan oldu mu daha önce böyle bişeyle

 
  • zam sampiyonu domates  (05.07.14 20:31:53 ~ 20:34:28) 
1- contact kısmında yazan yerlere telefon et. açan olursa git.
2- senden para isterse ortaklık vs adı altında sakın verme. onun dışında bir şey olmaz.

  • sen git ben geliyorum  (05.07.14 20:33:21) 
var böyle bir şey.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (05.07.14 20:33:48) 
saadet zinciri. böbrek avı değil de keriz avı.


  • bira sisesi kapagi  (05.07.14 20:36:22) 
keriz avı +1

bulaşma. sözlükteki entryleri oku yeter.
  • nodrap  (05.07.14 20:37:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.