[]

Çok beyazım

Baya beyazım.malum yaz aylarındayız ve tatil beldesinde yaşıyorum yüzümü kesinlikle bronzlaştırmak istemiyorum yüzüm beyaz kalsın.vücudumu da beyaz seviyorum ama yaz ayındayız herkes bronzken beyaz kalmasam mı? kalsam kötü mü durur? yüz beyaz vücut bronz nasıl olur? öyle bi sorayım dedim

bir de beyaz tenlilere beyaz renkli kıyafetlerin yakıştığını düşünüyor musunuz?
edit: kızarıyorum kızarıklık bir iki güne koyulaşıp bronz oluyor

 
beyazdan kastınız süt beyazı gibi birşeyse ya da ona yakın bi açıklıktaysa bırak öyle kalsın. zaten güneşe çıktığında bronzlaşma yerine kırmızıya dönüyorsunuz, öyle olcağına bırak olduğu gibi.


  • dodger  (05.07.14 17:27:33) 
sen seviyorssan sıkıntı yok.
beyazlık niye kotu oluyor ki?
kıyafete göre değişir.
  • benaslindayohum  (05.07.14 17:29:11) 
Sen koruyucuya aban. Beyaz iyidir.


  • arnold schwarzeneger  (05.07.14 17:30:08) 
beyaz kalabilirsen kal, keşke ben de kalabiliyor olsaydım. yaz gelince hemen yazlıktaki basket şortlu uzun saçlı emre modunda kızararak yanıyorum.

yüz beyaz vücut bronz hiç olmaz, yanacaksan tam yan, korunacaksan tam korun.

genel olarak beyaz tenlilere koyu renkler, koyu tenlilere de açık renkler yakışır. normal bir pembe elbise, yeşil pantolon falan beyaz tenli insanların üzerinde pek esprili durmasa da siyahi insanlara çok yakıştırırım bu tarz canlı renkleri. aynı şekilde bordo elbiseler, füme takım elbiseler de beyaz tenlilere daha çok gidiyor. (biraz moda bilgisi, biraz şahsi düşünce)
  • knight of cydonia  (05.07.14 17:35:27) 
beyaz ten +1
renkli kıyafet +1

  • hayley williams ile evlenecek genc  (05.07.14 17:45:25) 
Beyaz iyidir. Beyaz kal.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (05.07.14 18:36:26) 
Beyaz iyidir.


  • evilinacloset  (05.07.14 19:47:52) 
bronzlaşmak kürt yada çingene olmak değil. kalıcı da değil. yazın olayı bronzlaşmak zaten, ben de çok aşırı white trash'im; tatil yerlerinde şortlu fotoğraflarıma bakıyorum üstüm çıplak kötü duruyor gerçekten bembeyaz. bi ara takıntı yapmıştım tatile gidiyoruz üstümden tişörtü çıkarmıyorum aman bronzlaşmayayım diye. gerek yok, tatile git bronzlaş gel, kürt olmuyorsun :D


  • neil manke  (05.07.14 21:20:52 ~ 21:21:50) 
@neil manke: bunun kürtle onunla bununla alakası yok, ırkçılık zerre aklımızdan geçmiyor beyaz kalmak isterken, en azından kendi adıma konuşayım. ben mesela kızararak yanıyorum ve gerçekten çok kötü duruyor, bu yüzden yanmamak için elimden geleni yapıyorum. başkasına da bronz ten yakışmayabilir, bu yüzden beyaz kalmak da isteyebilir. kardeşimden de biliyorum ama, kendisi de beyazdır bayağı ama yazın çok güzel bronzlaşır ve çok da yakışır kendi bedenine, o da fırsat kolluyor güneşlenmek için.

gibi gibi. dediğin gibi düşünen varsa ama haklısın, böyle basit şeyleri geçmek lazım.
  • knight of cydonia  (06.07.14 02:27:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.