[]

Şu espadril midir ne menemdir?

Nasıl bunlar giyen var mı rahat mı? Güzel duruyor mu ayakta?

Şu modeli rengi nasıl acaba? Deriymiş bu paraya değer mi? Aklımda deri sorular...
www.zizigo.com

 
Aaa çok mu fakir işi duruyor :D


  • electra kompleksi  (05.07.14 14:42:11) 
ben beğeniyorum güzel duruyor.


  • vendorth  (05.07.14 14:45:08) 
deri olanı nasıldır bilemem önceki sene mi ne çok modaydı rahattır diye almıştım 2 tane bez olanından, 1 ay sonunda sokakta uyuyan evsiz ayakkabısı haline geldi, geçen sene biraz daha pahalı eli yüzü düzgün olanını aldım, 1,5 ay sonra at leşi gibi oldu. ayakta çarık gibi duruyo. baya leş duruyo yani.


  • alice practice  (05.07.14 14:54:05) 
beğenmedim basit duruyor ama çok rahat gibi


  • yaramazkediyim  (05.07.14 15:10:21) 
bunun bağcıklı olanını geçen sene giydim
deri değil bez (ya da süet mi diyorlar) şeklindeydi.
gayet rahattı.
  • rakicandir  (05.07.14 15:19:48) 
sürekli giyilecek bir şey değil, niyeyse çabuk kirleniyorlar -onca yıl bez converse giydim, onlar bile bu kadar çabuk kirlenmedi! - ayrıca denemeden alma derim, çok düzler çünkü, ayağını rahatsız edebilir -ben denediğim halde sonradan ayağımı rahatsız etti, düşün- mudo'dan yirmiye almıştım ben bez olanlarını, havadar olması bakımından iyiydi ama, hafif bir de. gerçi bunlar deri şimdi o da var, ama yaz günü ne derisi ya? :/ bilemedim.


  • pasp  (05.07.14 15:20:37) 
iğrenç duruyor boşuna para verme bence


  • jakopapagan  (05.07.14 15:22:34) 
tarakli ve buyuk ayaklarin varsa cirkin duruyor.

o degilde 80 lerde bunlari pazarda 5 tlye falan satiyorlardi. aynilariydi. simdi moda oldu ya la!
  • exlibris  (05.07.14 15:39:19) 
Benim bu yaz favorim, fazlasiyla tavsiye ederim


  • balpolen  (05.07.14 15:50:34) 
Rahat olmasına pek imkan yok. Basit bir tasarımı var, yan desteği vesaire hak getire. İdeal bi tabanlık kullandıklarını da sanmıyorum. Moda işi işte, çok satıyor diye üretiliyor. Bırak rahat olmamasını, ayak problemlerine bile yol açabilir. Giyme ^^


  • humblebirth  (05.07.14 15:55:13) 
bu çarığın moda olmasına hala anlam verebilmiş değilim yahu. harbiden de evsiz ayakkabısı gibi duruyor. hiç merak edip denemedim bile o yüzden rahat mı değil mi yorum yapamıycam. öbür beğendiğin pembeli doreli ayakkabılar daha güzel bence bundan :)


  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (05.07.14 17:30:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.