[]

fm'de niye tepetaklak oluyom ben ya?

amına koyim, rehavete kapılmasın oyuncular diye takım konuşmalarında da, basın toplantılarında da dikkatli davranıyorum. üç farklı taktikle oynuyorum. çözmesinler diye ana taktiği değiştiriyorum, rotasyon yapıyorum, kondisyonlar dinozor gibi, moraller süper.. ama siktiğim sezonun ikinci devresinde takım ilk yarıda 5-6 attığı rakiplere 1-0 yeniliyor. senaryo hep aynı. ilk 10 dakikada rakip futbolcu kanattan gidiyor, yerden içeri kesiyor gol. sonra sahayı görmeden maç bitiyor. takım konuşması herkese pozitif etki yapıyor, sonraki maç gene aynı.
neden olabilir bi akıl verin lan.

bu arada şu anda 14 oynuyorum (orjinal), ama bu olay her fm'de var. (handheldde bile).

 
rakip takım oyuncularına anlık müdahale etmen gerekiyor.
eğer rakip oyuncu değiştirdi veya oyuncunun mevkıini değiştirdiyse (sol açığı sağa alma gibi) hemen ona göre önlem alman gerekiyor.
takımın maç içi oyun karakterini de anında güncellemen gerekebilir. hatta kendi futbolcularının oyuna katkı düzeyini (support, atack vs yorulan oyuncunun dribblingini azaltarak sadece tek pasa yönlendirmek vs. vs)
yani takımı sahaya sürüp kendi haline bırakmaman gerekiyor.
  • altlejant  (05.07.14 11:08:07 ~ 11:09:16) 
oyunla ilgilenmekle alakası olduğunu hiç sanmıyorum, çünkü ligin ilk yarısında da aynı şekilde oynayarak 17'de 15 yapmıştım son oyunda. ayrıca herkes o kadar inciğine cinciğine kadar uğraşarak oynayamaz bu oyunu. öyle olsaydı sözlükteki 3 entryden ikisi bu şikayetten bahsederdi. bence daha somut bi yerde yanlş yapıyorum ben, yoksa dediğim gibi her platformun bu şikayetle dolması lazım. ortalama bi oyuncudan farkım yok.


  • muratchelik  (05.07.14 11:22:15) 
iyi bi taktik belirleyip onla oyna. 14 te taktik değiştirince takım tepetaklak oluyo.


  • bir garip seyyah  (05.07.14 11:28:45) 
Abi ayn durum 13te bende oluyodu. Ligin ilk yarısı lig lideri. Forvetim 30 gol atmış cl de çeyrekteyim. Sonra bi anda lig sonuncusundan fark yemeye başlıyorum. Kafayı yicektim pc yi kırcakım nerdeyse. Sordum soruşturdum ya oyun orjinal değil ya da antreman programında sıkıntı var dediler.

Ben de hevesim kırıldı bi kere diye o gün bugündür oynamıom.
  • akşemsettin  (05.07.14 11:51:03) 
taktiği sürekli değiştirmemen gerekiyor. oyuncular bir taktiğe oynadıkça alışıyor. sadece 2-3 maç üst üste kaybedersen taktik değiştir.


  • mutantking  (05.07.14 12:14:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.