[]

sadece yüzerek iyi vücut yapılır mı

sixpack ve 38-40 cm kollar gibi. yoksa fitness şart mı?




 
sixpack salonda değil, mutfakta yapılır dostum.


  • chemical dependency  (05.07.14 09:09:18) 
profesyonel yüzebileceksen yüzme her yeri çalıştırır ama six pack için yıllarını vermen lazım forma dayalı bu işler.
Yüzme önce kollara omuz ve kanatlara sonra da ayaklara vurur karın ise nefes alıp verdiğin için sıkılaşır.

kısa vadede istiyorsan beslenme + ab hareketler yapman lazım mekikti falan
sonra yüzme ile form tutabilirsin.

bunu diyen ise ne yaptı
göt göbek :(
  • croswell  (05.07.14 09:49:23) 
yüzerek insan hiç bi skim olmaz afedersin.


  • namus ninjası  (05.07.14 10:04:23) 
yüzücülerden etkilenip sorduysan bil ki haftalık min.4 gün günde 3saat yüzme harici aktif spor yapar yüzücüler


  • selvi boylum al kaseltzerim  (05.07.14 10:34:01) 
erkek arkadasim 4-5 senedir duzenli olarak haftada en az 4, en az 1 saat yuzuyor. kollari oldukca kasli. yuzme kol kasi yapar, ama karin kasi yapmaz. simdi six pack icin karin kasi calistiran pilates hareketlerine de basladi, o kaslari da cikmaya basladi. ama incecik zaten kendisi, 2 gram yagi ya var ya yok. dolayisiyla cikan karin kaslari hemen gorunuyor. eger gobek bolgende yag varsa karin kaslarin gorunmez.


  • gerard  (05.07.14 10:54:39) 
Ergenliği geçirdiysen omuzların falan genişlemez. Vücudun genel olarak biraz kaslanır, yağ oranın düşer. Yüzmede karın kasları da çalışıyor kısmen ama önemli olan yağ oranı.


  • arnold schwarzeneger  (05.07.14 11:29:57) 
Arnold +1. Omuz genislemez kaslanir da belki birazcik daha genis durur ama omuz kalca kemigi orani sabite yakin.

Mekik vsde isine yaramaz karin kaslari vucudun en cok kullandigi kaslardan. Yururken bile kasarsiniz. Herkeste oyle boyle kas mevcuttur da onemli olan ustundeki yag miktaridir.

Hayvan gibi yuzerek yagi azaltirsaniz belki ama toparlar kstkisi olur ancak yetmez.

Yetmez.
  • portmanto  (05.07.14 11:47:58) 
yüzme vucudu şekle sokar. ama öyle belirgin kaslı biri olmak istiyosan ya hakkaten haftanın 3-4 günü 3 saat falan yüzeceksin, ya da ek olarak bir de fitness yapacaksın.

benim programım haftanın 2 günü yüzme, 2 günü body + cardio. bayaa bi fark ediyor belli bi süre sonra ama ağzına sıçılıyor, çıktınta sonra yürüyemiyorum :)
  • roket adam  (05.07.14 12:23:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.