[]

Dizi Tavsiyesi

Selam gececiler.

Person of İnterest, Black Mirror, Sopranos, Rome, House, Family Guy, Sherlock, My Name is Earl, Nip Tuck, Shameless, Seinfeld, Big Bang Theory, Walking Dead, 1 sezon Doctor Who, ve son olarak az önce Fringe'i izledim ve bitti. Dexter'ı sevemedim. Breaking Bad'i de daha sonra izleyeceğim.

Ne tavsiye edersiniz?

Herkese iyi geceler.

 
sons of anarchy olabilir. ilk bikaç bölümü bitirdikten sonra baya sarmaya başlıyor.
drama kaldırabilirim derseniz kesinlikle six feet under derim, insanın içine işliyor. yer yer çok fena ağlatabiliyor. saçma salak romantik ağlamalar değil ama. derin, psikolojik ağlamalar yaşayabilirsiniz.
breaking bad'i rafa kaldırmayınız lütfen. ama izleyin de diyemiyorum, sonra insan kıyamıyor izlemeye bitecek diye.
prison break izleyebilirsiniz güzel dizidir.
komedi içinse friends en güzel seçenek. lakin onu en sona bırakın ki diğer komedi dizileri yavan gelmesin. onla yarışacak güzellikteki bir diğer komedi dizisi de scrubs :) izlemelisiniz muhakkak.
how i met yout mother'ın da ilk 5 sezonu çok güzeldir.
he bir de nasıl unutmuşum, the OZ! muhakkak izlemesiniz (komedi değil bu, dram olarak geçiyor gene sanırım).
klasmanlar farklı olsa da game of thrones da son bikaç yılın en iyi dizilerinden. hatta gelmiş geçmiş en iyi dizilerden diyeyim, kitaptan uyarlama olsa da. spoiler yeme ihtimaliniz çok yüksek, ona dikkat ediniz.
kısa bir dizi isterseniz 8 bölümlüktü sanırım (9 da olabilir), true detective izleyebilirsiniz. açılış müziği hatrına bile izlenebilecek bir dizi.
her türden dizi önerdim sanırım :)
ingiliz dizisi isterseniz ilişkiler üzerine bir komedi dizisi var, coupling diye. çok ince espriler yapar ve bayağı güldürür o da.
daha bir sürü güzel dizi var da bunlar yeter sanırım şimdilik :)
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (05.07.14 04:51:17) 
the it crowd
luther
house of cards
borgen (politika seviyorsan)
true detective
  • bak  (05.07.14 04:54:36) 
house of cards ya da friends derim


  • congratulations  (05.07.14 05:06:34) 
mad men


  • dodger  (05.07.14 05:07:09) 
+ boardwalk empire


  • bak  (05.07.14 05:51:19) 
24
arrow
banshee
  • xenophobe  (05.07.14 12:48:43) 
it crowd izlemelisin. dua edeceksin bana


  • dizicolleague  (07.07.14 19:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.