[]

9gag

9gag.tv

burada anlatılan konuşulan nedir? ingilizcem yetmedi.


 
klasik burger whopper hamburgerinin sadece paketini değiştirmişler ama sanki içeriği de değişmiş gibi "proud whopper" adını vermişler.

insanlar ilk önce almaya tereddüt ediyorlar, sanki içinde özel, farklı bir et, sos falan varmış gibi, yerken de "sanki eti biraz daha tatlı" gibi yorumlar yapıyorlar farkı bulmak için ama aslında normal whopperdan hiçbir farkı yok. sonra hamburgerin paketini açıyorlar içinde şunlar yazıyor "hepimiz aslında aynıyız." yani bu whopper hamburgerinin diğerlerinden paketi dışında farkı olmadığı gibi lgbt bireylerin de diğer tüm insanlardan farkı yok demeye getiriyor burger king.
  • legendwaitforitdary  (05.07.14 00:26:58) 
Anladığım kadarıyla eşcinsellikle ilgili "proud whopper" büyük ihtimalle eşcinselliği çağrıştırcak bir şey içinden sonradan çıkan kağıttaysa hepimizin aslında içimizde aynıyız diyor yani kısacası eşcinselliği desteklemek üzere yapışmış bir kampanya. umarım yardımcı olabilmişimdir


  • Karafakıoğlu  (05.07.14 00:29:17) 
Tam yapilan su,

Yapilan etkinligin adi gay pride,onur yuruyusu kisaca.proud-pride la ayni anlamda ama daha cok senden onur duyuyorum gibi kullaniliyor,

Bildigimiz whopper i proudburger diye gokkusagi kagida sarmislar,buda sembollerinden birisi.tadi farkli falan diyorlar ama @legend'in anllattigi gibi ici ayni ve herkes ayniymis ne farki var ki gibi tepki veriyor.

Kisaca disinin ne oldugunun onemi yok icimiz ayni ve gurur duyuyoruz diyor.

Guzel kampanya olmus.
  • cizgilipijama  (05.07.14 00:39:26) 
ya 'hmm eti de farkli sanki' diyince aklima geldi, yanilmiyorsam kanada'da da yapiyorlar zamaninda boyle bisi. normalde kare olan bi yiyecek var, onun yeni modelini diamond diye tanitiyolar ama bildigin karenin 45 derece cevrilmis hali yani. insanlara tattiriyolar iste yeni diamond model diye, mm daha lezzetli sanki diyo millet. acaip.


  • hjarteblod  (05.07.14 00:43:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.