[]

Ataşehir'de 1+1'lerin kiraları ortalama ne kadardır?

Soru başlıkta. Ataşehir'de Küçükbakkalköy, Atatürk Mah., İçerenköy civarları taraflarındaki sitelerde yer alan 1+1 evlerin kiraları ortalama ne kadardır? Bizzat oturan veya eşi dostu olup da onun kira değerini bilen varsa daha süper olur.

not: aidat bilgisi varsa onu da belirtebilirsiniz.


 
Doğu Ataşehir'de en ucuz 1300. Aidat da 200-250 dolaylarında.


  • en lüzumlusundan feyizli bir abiniz  (05.07.14 00:15:36) 
he 1300 başlıyor. te allaam.

doğu ataşehir'de 1000 civarı -+100. biraz uzaklaşırsan şerifali, küçükbakkalköy vs oralar da 900 civarı. 1300'den falan başlamıyor yani.

doğu ataşehir'den kastım atatürk mahallesi. atalar, manolya, gardenya vs ben de ataşehir'de 3 kez taşındım 10 sene içinde
  • ack3000  (05.07.14 12:39:35 ~ 16:12:11) 
2 ay önce Doğu Ataşehir'den ev tuttum. Bulduğum en ucuz 1+1 1300 lira idi.
Doğu Ataşehir'den kastınız Örnek, Kayışdağı vs ise bilemeyeceğim.

  • en lüzumlusundan feyizli bir abiniz  (05.07.14 13:16:15 ~ 13:18:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.