[]

instagram nedir neden açılır?

selam kamkiler?

bu aralar sıklıkla feysbuktan insanların instagramda paylaştıkları fotograflara denk geliyorum da merakımı cezbetti. nedir bunun olayı? neden facebook yerine instagram'dan paylaşılıyor fotograflar? tek sebebi heştegler mi? bi de kız instagramda yürümece olayları falan ne durumda?


 
whatsapp.com'dan hesap açman gerek.


  • godless frog  (05.07.14 00:14:25) 
Çünkü orasi hassaten foto paylasim icin yapılmış, dolayisiyla foto paylaşımı cok tuhaf durmuyor ama façede zırt pirt foto paylaşınca tuhaf algılanıyor. Halbuki aynı şey.


  • nereye bu gidis  (05.07.14 00:15:27) 
whatsapp.com'dan kredi kartı bilgilerimi ve annemin kızlık soyadını istedi yazdım, ancak instagram.com.tr'ye yönlendirmedi. ne yapacağım?


  • paltar yuyan masin  (05.07.14 00:21:37) 
resimleri kolayca filtrelemeni sağlıyor, karanlık çıkan resimleri pıt diye aydınlatıyor, bir de bazı illüstratörleri, kimi yabancı giyim markalarını takip ediyorum, bakıp oyalanacak bir şeyler oluyor elimin altında. yaz boyunca atıyorum ailemle şuraya gittik, bahçedeki şu kedimizin yavruları oldu, fotoğraflayıp paylaşıyorum, yaz sonunda tarih sırasına göre, ölüm anında gözlerinin önünden geçen film şeridi gibi bakabiliyorsun. bir de benim gibi çektiği fotoğraflar normalde bir halta benzemeyenlere fotoğrafı daha eli yüzü düzgün hale getirme şansı veriyor, kolayca.


  • alice practice  (05.07.14 00:26:12) 
dostum instagram'ın tek olayı insanların kendilerini gösterebildikleri, sunabildikleri bir platform olmasıdır. bir nevi vitrindir. mesaj olayı bile yok amk. %80 zaten partner bulma amacıyla kendini gösterme ve birilerini like ederek zarf atma peşinde. ilgi orospuları için bulunmaz cevher tabi.
başka bi boka yaradığı yok. kız arkadaşımın kullanmasını istemem şahsen. dünyada daha gereksiz bi bok da yoktur heralde.

  • brkwashere  (05.07.14 01:14:51) 
bak benim şahane bir hayatım var, beynimin içi boş ama demenin bir yolu olsa gerek.


  • cok iyi yol  (05.07.14 01:17:42) 
He he aynen beyni boş insan hölölölö. Atom parcaliyorsunuz amk ama baksan bütün gün duyuruda sözlükte göt büyütmece.

Cevaba gelince insanlar tematik şeylere yöneliyor. Facebook genel 1 platform her şey yapılıyor yer bildirimi, fotoğraf, durum güncelleme vs. Ama durum için twitter, fotoğraf için instagram, yer bildirimi için 4square... mobilleşme arttığı için whatsapp da facebook chatin yerini almaya başlamıştı ki facebook satın aldı bu yüzden. Zira facebook çoğu insan tarafından sohbeti için aktif tutulmaya devam ediliyordu.

Bir de sayfa / grup olayı facebook tekelinde gibi ama yakında sadece ona odaklı popülerleşen yeni 1 sosyal ağ da çıkar herhalde.
  • materyalist imam  (05.07.14 04:34:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.