[]

kocaeli üni. eğitim fakültesi'ne nasıl giderim?

soru başlıkta, harem'den binsem kocaeli ü. eğitim fakültesi'ne ulaşmam için nerede inmem gerekir, hangi araçlarla ulaşabilirim?




 
izmit otogarda ineceksin.

otogardan çıkışta otobüs durakları var. oradan 23 ya da 24 no'lu otobüslerle kampüse ulaşacaksın.

zaten kampüse ulaştıktan sonra görevlilere sorarak eğitimin yerini bulursun.

biliyorsundur ama yine de hatırlatayım; istanbulda kullandığın akbil oradaki otobüslerde geçmez..oranın akbili farklı.şöföre rica ederek ya da başkalarına ücretini vererek bastırabilirsin.
  • empedokles  (04.07.14 22:06:12 ~ 22:07:29) 
Belediye otobüsüyle mi gideceksiniz? Bana kalırsa haremden efe turla gitmeniz en mantıklısı. Efe turla gideceğinizi varsayarsak: haremden efe tura binersiniz, muavine cezaevinde ineceğinizi söylersiniz. Cezaevi servislerin kalkış noktası. Oradan da umuttepe servisine binersiniz ve servisle umuttepeye gidersiniz. Umuttepe koünün yerleşkesinin olduğu yer zaten biliyorsunuzdur. Umuttepede kampüsün içinde indiğinizde de kolaylıkla bulursunuz eğitim fakültesini.
Monbilde olduğum için azıcık karışık yazmış olabilirim. Efe turla gidecekseniz ve anlamadığınız yer olursa söyleyin ayrıntılı bir şekilde anlatırım.

  • okuyamıyom ben ya  (04.07.14 22:22:55) 
okuyamıyom ben ya +1

efe tur'la cezaevi'ne, oradan da servisle umuttepe'ye. eğitim fakültesi de kampüsün içinde zaten, sora sora bulursun.
  • devilred  (04.07.14 23:50:12) 
@okuyamıyom ben ya, dönüş hangi biçimde olacak peki. servisler aynı şekilde merkeze mi bırakıyor?


  • oxygene  (05.07.14 01:23:01) 
kampüse servis var mı sor yine de yoksa sonra oradan zor ulaşırsın. Tatil diye belli olmaz belki servis koymazlar falan.


  • empedokles  (05.07.14 01:28:36) 
Umuttepeye giderken servisler aynı şekilde var. Cezaevinde bekliyorlar yolcu olunca kalkıyorlar. Dönüşte de umuttepede kampüsün içinde efe turun yazıhanesi var. Oradan bilet alıp servisle otobüsün kalktığı yere gitmelisiniz. Ancak yarın haftaaonu olduğu için kapalı olabilir yazıhane, bilmiyorum. Kapalı değilse dediğim gibi efe tur yazıhanesi sosyal tesislerin orada sorarak gidersiniz. Biletinizi alır hemen yazıhaneden gözüken yerden servise biner otobüsün kalkacağı yer olan kuruçeşmeye gidersiniz. Kuruçeşmedeki yazıhane istanbul otobüslerinin kalkış noktası. Otobüs gelir binersiniz ve gidersiniz.
Bu arada kuruçeşmeyle cezaevi aynı yer, yolun iki tarafı aslında. Umuttepeye giderken otobüsten indiğiniz yerde istanbula gitmek için otobüse biniyorsunuz yani.
Servisle umuttepeye giderken şoföre yazıhane açık mı değil mi sorun. Açık değilse de yazıhaneye gitmeden rezervasyon yaptırcaksınız çağrı merkezinden ve siz rezervasyon yaptırınca umuttepeye servis yollayacaklar. Sonra yine aynı şekilde gideceksiniz kuruçeşmeye.
  • okuyamıyom ben ya  (05.07.14 03:57:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.