[]

Erkek arkadaşımın ailesi bize geliyooooaaaaa!!!!!! :O

Hayatımda ilk defa aileyi evde ağırliycaz panikten çıldırdım. Biraz çatkapı oluyo şimdi sordular 2 saate geliyolar aaaaaaaaaaaa :/:?gsjamandbjskaklalsndbjw evde kek var tuzlu kurabiye var, annem şansa pasta yapmış o var. Gazoz meyve suyu çay kahve. Bunlar yeter mi? Başka bişey yapiym mi ben??? Ne kadar tatlı bi kız olduğumun 3 kmden anlaşılması için çiçekli bi elbise giyiyorum asdghjlaklfa. Ama çok telaşlıyım heyecandan ağzımdaki sakızı çöpe atıcam diye yanlışlıkla kolumdaki saati attım. Yüz temizleme jeliyle saçlarımı yıkadım oooooof. Kesin kahveler üstlerine dökücem, takılıp düşücem, üstlerine kusucam lanet olsun :(

Allahını seven üstüme sakinlik atsın. Dondurma meyve ve kuruyemiş de varmış. Başka bişey lazım mııııııaaaa????! Terasta otururuz, bugün başka yağmur yağacak mı? Şal çıkarıcam. Başka ne yapiym? Sessizlik olursa ne konuşayım? Ben kalp krizi geçirirken şimdi soluklanmak için oturdum. Aklınıza ne fikir gelirse verin. Telefondan yazıyorum saçma kelimeler görürseniz ondandır.

Sanırım bayılıcam.

Teker teker gelin ulaaaaaağğğğnnnnn!

Eye of tiiigeeeeerrrr!!!

 
Detayları annen düşünsün. Sen rahat ol. Cok konuşma sacmalarsin. Bol şans


  • dafuq  (04.07.14 19:42:25) 
Sakin ol sakin =)
Bu ne telaş ya, bir de bayram değil seyran değil neden geldiklerini pek anlamadım ama şaka bi yana cidden bu kadar telaş yaparsan kahveyi de dökersin, gelenlerin ayakkabılarını çöpe bile atarsın.

içinden 50'ye kadar, sakin ol. İkramlar yeterli gibi, ama yemeğe gelmiyorlar herhalde?
Güleryüzlü ol, gereksiz konuşmamaya gayret et. Sakin ol =)
  • amelie poulain  (04.07.14 19:46:42) 
sen şu halinle kaynana adayına görünme istersen... kadın bugün sakız yerine saati atan gelin adayı yarın delik çorap yerine tv'yi çöpe atar diye düşünür.


  • inanmazsan inanma  (04.07.14 19:47:32) 
:) Sakiiin :)

Zaten sevecekler senin gibi hatunu, başka şansları yok. Evinde tuzlu kurabiyesi, pastası olan kaç kadın var aramızda. Bana gelseler donmuş pizza atmak zorunda kalırdım önlerine, son yemeği az önce bitirdik. Çiçekli elbiseyi de giymişsin işte, daha ne olsun.

Uyarılar ve önlemler:
-Otururken bacak bacak üstüne atma. Bende alışkanlık olduğu için onda çok zorlanıyorum. Ailelerin bayıldığı optimum oturma şekli: bacaklar bitişik, bir ayak diğer ayağın arkasında.
-Çayları, yemekleri kontrol et; sürekli dolu olsunlar.
-Çok iyi bir çocuk yetiştirmişler. Emekleri için tebrik et laf arasında.
-Kahkaha coşmasın, tatlı tatlı gülümse. Sürekli gülümse. Ama o gülümseme de bir noktadan sonra psikopat gibi görünüyor. Ayarlarsın sen onu.
  • aychovsky  (04.07.14 19:47:40 ~ 19:49:57) 
pasta börek açısından yeterli mühimmatınız var. siyaset ve din konuşmaktan kaçının madem daha ilk ziyaret. sessizlik olursa da dünya kupasından falan bahset ne biliim en sakıncasız gündem o şimdi :/


  • letheavendangered  (04.07.14 19:47:54) 
sen sakin biriydin yahu :)
bir soluklan, halledersin, annen de yanında sonuçta. erkek arkadaşın da olacak. beraberce altından kalkarsınız.
ikramlar şahane zaten. kahve: türk kahvesi ve granül ikisinden de var mı?
kahve sorunca "nescafe lütfen" derlerse diye. süt de olsun tabii.
  • icemint  (04.07.14 19:48:26) 
ben evli sanıyordum seni :)
sakin ol, panik olmak sana yakışmıyor. sessizlik olursa 'havalar da ısındı'
'amaaan işte napcan' tarzı birşey söyle, diyeceğim ama tuhaf olabilir :))))
  • rock n roll  (04.07.14 19:48:49) 
Tanışıp dışarda buluştular bi kere. Ben de 2 senedir tanıyorum, daha önce 20 kez filan yemek yedik ama hayatımda ilk defa eve gelmeli bişey oluyo, sanırım ağliycam


  • pandispanya  (04.07.14 19:49:51) 
Hatta ağlıyorum amk ahsjshalsla ben çıksam onlar takılsa olmuyo mu ya


  • pandispanya  (04.07.14 19:50:55) 
dafuq+1 Agarlama olayini annen organize etsin ne zaman ne ikram edilecegini gibi. sana caktirmadan haber eder servisi sen yaparsin. icecekleri tazelemeyi unutma. dikkat et kimin bardagi bosalmis hemen ataga gec. hanim hanimcik guleryuzlu davran. cikintilik yapma pek. bir ara bir espri yaparsin yeter.


  • eick  (04.07.14 19:51:49) 
Daha önce tanışmışsınız, yemekler yenmiş, evde yeterince mühimmat var, yardım yataklık edici anne de varmış. Bu cephe senin, garanti.

Çok heyecanlandıysan, anneni çağır bir tokat atsın, tokat iyi gelir ve kendine getirir, ciddiyim.
  • aychovsky  (04.07.14 19:52:13) 
üstlerine kusma, sıç. değişiklik olsun.


  • compadrito  (04.07.14 19:54:37) 
Yok iftar değil, çay. Tamam ya en kötü ne olabilir ki. Babasını yanlışlıkla aşağı filan atmazsam. Sorun yok.


  • pandispanya  (04.07.14 19:55:45) 
muhtemelen çocuğun anası babası senden çok senin ailenle ilgilenecekler. Kafa yapılarımız uyuyor mu, anlaşabilir miyimiz gibilerinden. Onlar da rol kesmeyle yada bi takım politik oyunlarla aşılmaması gereken şeyler. Neyseniz o olmalısınız ki sonradan daha büyük sorunlar oluşmasın. Eğer oradan bi maraza çıkmazsa, çocuk da seni seviyorsa ki seviyor oraya geldiğine göre hiç mi hiç sıkıntı yapmana gerek yok yahu :D yazışından panik belli oluyor burada.


  • maxhoper  (04.07.14 19:59:42) 
sakin ol. gelip geciyor :P bol sans ;)


  • she was my baby  (04.07.14 20:00:32) 
Durumun çok normal. Akışına bırak gelip geçecektir.


  • labanon  (04.07.14 20:13:53) 
ahahahah okuyunca ben bile heyecanlandım, bize geliyolar sanki :)

yağmur yağacak ayrıca :)
  • trajikomix  (04.07.14 20:20:42) 
Evet. Çaydanlığı alıp yatak odasına götürüp bırakıyorum. Çöp poşetiyle dolaşıp, ne yapacağımı şaşırıp su içiyorum. 40 bardak su içtim, 30 saniyede bir tuvalete gidiyorum ahahhahajah. Yok ya tamam sakinim.

Aslında günlük hayatta aşırı sakinim de ben büyük insanlardan utanıyorum çok. Neyse gidip bi su içiym.
  • pandispanya  (04.07.14 20:28:02) 
calm down
bir şey olmaz kasma:) annen halledicek tüm onları, sessizlik olursa halleder o. tatlılar da yeter. çat kapı geliyorlarsa bir şey beklemezler zaten. relax ol. relax ol ki seni gergin görüp kıl kapmasınlar.

  • anil  (04.07.14 20:34:29) 
Vermiyoz lan vermiyoz!


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (04.07.14 20:44:46) 
kendin ol yeter. ev işini nasıl yapıyo diye görmeye gelmiyolar ya muhabbet sohbet biraz da samimiyet katmak için geliyolar.
saçmalarsan da doğal bi şekilde heyecanlandığını belirt :) kasıntı davranmaktansa bu daha sevimli olur zannımca.

  • seksen9  (04.07.14 20:52:02) 
tanıdığım kadarıyla zaten tez canlı birisin. nasılsan öyle bilsinler daha iyi.
güzel olacak her şey güzel.

  • seksen9  (04.07.14 20:54:16) 
Pfff bu kız bu işi biliyo yeaa, süperdi :D Çok teşekkür ederim hepinize :)


  • pandispanya  (05.07.14 00:53:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.