[]

patronlarımdan nefret ediyorum

ya her hafta emrivaki yapıp "hocam haftaya böyle geliyoruz" diyip bi program sıkıştırıyorlar elime. haftanın 3 günü sabah 9 akşam 9 çalışacak şekilde, haftada 6 gün. diğer günler de öyle o fazla çalışmayı telafi edelim diye bir şey yok, yine normal saati kakalıyorlar. adam her hafta bir bahane buluyor, yok tekne su almış, yok foçaya gitmem lazım, bilmemkimin doğum günü ben bugün gelmicem vs vs artık dayanamıyorum.

az önce yine bir program tutuşturdu elime ve ben 1 hafta boyunca haftaya ptesi çalışmıyorum diye düşünürken (çünkü kendileri öyle diyip duruyordu, geri kalan günler çalışıyorum diye) o güne de sabah 9 akşam 9 koymuşlar.

dediğim gibi hayır deme şansım yok. başka iş bulma şansım yok, zaten eylülde bağlasalar da durmayacağım burda.

ama çok sinirliyim, sinirimden ağlamak üzereyim. yarım saate sonra derse gireceğim şimdi söylediler bana, sinirden başım dönüyor resmen. bir de pazartesiye yoktan ders planı yaratmam lazım, nasıl yetişecekse. bir de dalga geçer gibi "sen yaparsın yaa zaten hep derse giriyorsun" diyor.

diyorum ki bu insanlara bir kötülük yapayım, başka bir şey gelmiyor çünkü elimden. artık bunu bile düşünür oldum. napayım ben ya bana bi fikir verin. daha önceden de sorunlar vardı, yine burda paylaştım ama dediğim gibi, hiçbir şekilde açık kapı bırakmıyorlar artık bana. emrivaki yaptıkları günlere "doktordan randevum var" diyorum, "randevu saatinde gidip telrar gelirsin o zaman" diyorlar.

edit: farkındayım benim iş-patron nefreti duyurularım cocodancer'ın sevgilisiyle ilgili duyurularıyla yarışır hale geldi ama dayanamıyorum, paylaşabileceğim de kimse yok.

edit 2: he bir de şimdi sordum, o zaman bir sonraki haftasonu boş değil mi diye, "boş boş ya konuşurz onu" diye geçiştirdi ve gitti. net bir şey yok yani. il dışında olacağım falan desem bu kez neye güvenerek öyle plan yaptın biz sana kesin bir şey demiyoruz ki diyecekler.

 
bu işe mecbursanız, başka çareniz yoksa, çok kafaya takmayın, bi ara bi kötülük yapıp içinizin yağlarını eritirsiniz. ama dediğim gibi şimdi kafaya takıp boşa stres yapmanıza gerek yok, size yazık.


  • nereye bu gidis  (04.07.14 17:18:14) 
olmaz böyle ayrıl dicem de ne iş yaptığını anlayamadım öğretmensin gibi geldi bi an başka iş bulma şansın neden yok?


  • basond  (04.07.14 17:18:20) 
az cok konuyu biliyorum, fazla mesai ucreti falan da yoktu sanirim..

bence istifa et ve sebebinin de bu oldugunu soyle. zaten bi sure sonra birakacaksin. bu sureyi hamburgerci'de saatlik calisarak gecirsen daha cok maas alabilirsin ve eglenirsin. zamaninda yapmistim.

sen boyle her istediklerinde eyv modunda olursan sonu gelmez bunun. patronlarindan nefret etmekle kalirsin. ya da acik acik bu sekilde calismak istemiyorum de.
  • she was my baby  (04.07.14 17:22:50 ~ 17:24:26) 
1- Hocu bu ne isi boyle? Calisma saati yok mu bu isin duzgun?
2- Derse giricem derken?
3- Baska is bulma sansi niye yok? Eylulde ne oluyor?
  • fortisvita  (04.07.14 17:24:34) 
Ailen yok mu birak Oraya çek git otursunlar bi taraflarınin üzerime


  • rubiks cube  (04.07.14 17:33:55) 
ayrılmıyon madem azcık yırtık olsana, kaybedecek neyin var?
en fazla işten atarlar(sana ihtiyaçları varken onu da yapamazlar) o da işine gelmiyo mu zaten.

arada rapor neyim al gitme. telefon numaranı da değiştir, onlara verdiğin numarayı belli saatlerde aç.

fazla mesaiye kaldığın zaman da ek ödeme iste. yumuşak yüzlü olma bu kadar.
  • seksen9  (04.07.14 17:35:01) 
öğretmenim. ama öğretmenlik dışında hem öğrenci işleri, hem sekreterlik, her türlü işi yapıyorum. neyse ki çay kahve getir demiyorlar!

ders saatlerim belli aslında. ama diğer hoca kafasına göre bugün benim yerime sen gir vs demeye başladı. bir de kocası var normalde muhasebeye vs bakan, şimdi o da nerdeyse hiç gelmiyor, dolayısıyla sabah 9da ben açıp akşam 9da ben kapatıyorum dershaneyi.

eylülde ne olacak, eğer formalite garantör işini de ayarlayabilirsem 2. üniversite için almanyaya gideceğim. o yüzden gidene kadar çok para lazım. ve yine o yüzden çıkamıyorum işten. çünkü çıksam, yeni girdiğim işten 1 ayda ayrılmak zorunda kalacağım ki zaten eylüle kadar hemen iş bulup da paa kazanaya başlamam ne kadar mümkün belli değil.
  • letheavendangered  (04.07.14 17:39:47) 
İstifa et ya da konuş. O ne öyle.


  • cemlemikonusuyorsun  (04.07.14 17:39:59) 
Gordugum kadariyla ayrilma luksun yok. Sunu soyleyeyim bir kotuluk yapmam lazim diye sartlanirsan kotuluk yapma firsati bulamazsin. Serbest birak, eline bir koz gecerse yapacagini yapacagini yaparsin gitmeden. Eylulde defolup gidecegim diye dusunup rahat olmaya bak.


  • delifaruk  (04.07.14 18:06:48) 
Cocuklari doldur seneye gelmesinler


  • rubiks cube  (04.07.14 18:30:12) 
çocuk değil, kazık kadar adam gelenler. doktorundan avukatına askerine herkes. yds kursu çünkü. ve hepsi birilerinin tavsiyesi üzerine geliyor. yapabileceğim en iyi şey, buradan edindiğim kaynakları sözlükte ya da duyurusa ifşa etmek olacaktır. kadın bu tür şeylere çok önem veriyor, "ay benim cümlelerimi kullanmııaağğş" diye. hem paylaşırsam insanların da işine yarar. ha bir diğer şey de burda aldığım kalemleri falan ayrılırken yanımda alıp götürmek olur. aman ne kötülük asdasfdasd

bir de belki internette burayla ilgili olumsuz yorumlar yazabiliriz. ay çok eğlenceli.
  • letheavendangered  (04.07.14 18:51:56) 
Kaynak olsa valla süper olur hepimizin işine yarar


  • rubiks cube  (04.07.14 21:57:46) 
sadece normal yapmaniz gereken seyi yapsaniz, ek mesai kavramina giren seyleri veya ekstra olanlari yapmasaniz, cunku karsiligini vermiyorlar zaten sizi kovarlar mi?
eger kovarlarsa ve calisma sureniz
alti aydan azsa 15 gunluk maasini tazminat olarak vermek zorundalar (ihbar tazminati), fazlaysa da 1 aylik. eylule kadar asagi yukari max bir aylik maas farki olacak bu da sizin bu kadar sinir harbi yasamaniza degecek bir bedel midir?
  • me23  (04.07.14 23:45:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.