[]

Troll'ler çok üzülmüş

Kendilerine troll denmesine çok üzülmüş olacaklar ki, milletin sayfasındaki "troll" düğmesi "engelle" olarak değişmiş.

Bu küçük ama mide bulandırıcı değişiklikler hakkında bir açıklama var mı?

Siz ne düşünüyorsunuz?

 
Hiçbirimizin söz hakkı yok ki. Adamlar kafalarına göre saçma sapan değişiklikler yapıp kafaları eserse açıklıyorlar. Şu ana kadar herhangi bir konuda yönetime verilen bir tepki işe yaramadığı ve sözlüğün alternatifi olmadığı için mal mal bakıyoruz işte acaba bundan sonra neyi değiştirirler diye.


  • acccra  (04.07.14 11:20:34) 
her engellenen troll değildir. başka sebeplerle de engelleyebilirsin. sadece engellenmiş diyerek daha kapsamlı yapmışlar. bence, abartacak bir şey yok.


  • dogyman  (04.07.14 11:23:38) 
sözlük denilen saçma yerdeki yeni saçmalıklarla artık ilgilenmiyorum.

eski siteyi kullanıyorum, arada bir şeyler yazıyorum, birileri ile mesajlaşıyorum.

ssg ve kanzuk nusrette et yiyor, araba alıyor ve zenginleşiyorlar.
  • mea maxima culpa  (04.07.14 11:44:17) 
antik kullanıyorum kafam rahat


  • sirena  (04.07.14 12:00:59) 
umurumda değil. zaten kullanmıyordum o özelliği. nihayetinde bir web sitesi. oturup ona mı üzülücem.


  • sir gawain  (04.07.14 12:09:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.