[]

İngilizce kelime ezberleme

Bu işi nasıl halledebiliriz?

orta seviyede gerekli olacak kelime listeleri falan var mıdır oturup ezberlemek için?


 
ilk öneri benden gelsin. çok sevdiğin yabancı dizinin 1 bölümünü altyazıyla yükle. sonra hergün çok kısa süresini izleyip anlamadığın kelimeleri not et. sonra o kelimeleri translate et. böyle böyle bütün diziyi bitirdiğinde yüzlerce kelime'nin yanında dialoglarda aklında kalacağı ve sevdiğin diziyi eğlenerek izleyeceğin için epey faydalı olacaktır.


  • mayeskuel  (03.07.14 22:55:54) 
--ilk olarak memrise'ı kullan; şu işinizi görür gibi
www.memrise.com
--lingua.ly
siteye üye ol, tarayıcına da yükleyiver.
bir şey okurken bilmediğin kelime olursa üzerine tıklıyosun bilimum anlamları çıkıyor, tik attıkların kaydoluyor. daha sonra da sitesinden bunları çalışabiliyorsun; sistem memrise'a benzemekte.
  • en lüzumlusundan feyizli bir abiniz  (03.07.14 23:02:48) 
kabalcı beşiktaş şubesinin üst katında öyle kelime listeli ezber kitapları var


  • mistreated  (22.08.14 02:45:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.