[]

seyahat sigortası - özel sağlık sigortası

iş yerimden aldığım ekteki gibi bir belge var. en altta da yurtdışı %80 var.
ben vize alırken bu kağıdı götürüp seyahat sigortası için kullanabiliyor muyum? öyleyse fotokopisi yeterli olur mu?

imgur.com

 
Hayir. 30.000 euro teminatli bildigin seyahat sigortasi yaptir. 10 gunluk 25tl falan tutar.


  • delifaruk  (03.07.14 22:36:57) 
peki ben şu anda 1 senelik vizeye başvurmayı düşünüyorum. o kadar olmasa bile uzunca vereceklerini tahmin ediyorum. en azından 10 günden fazla olur. bu durumda mesela bir senelik seyahat sigortası yapmam daha mı iyi olur? yoksa sadece bu çıkışlık kaç gün geçireceksem o kadar mı yaptırıyım?


  • tepedeki psychedelic adam  (03.07.14 23:27:51) 
zaten bir yıllık vize alsan bile avrupada toplamda kalma süren 90 gün. bu sebeple bir yıla falan gerek yok. 30 günllük seyehat sağlık sigortası yaptırıyosun 30 lira falan ediyor. ( en az 20 kere yaptım)


  • diglett  (04.07.14 02:01:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.