[]

Yunan vizesi ve kapıda vize uygulaması

Sevgili papadapulos'lar

Rodos'a gideceğizde...
şimdi 2 seçenek var

Kosmos firması üzerinden vize almak
180 TL vize
60 TL firmanın ücreti toplam 240 TL

Rahat rahat gidiyorsun...

Bi de kapıda vize olayı varmış.

aynı evrakları toplayıp 60€ 180 TL bayılıyormussun

her halükarda önceden almak çok daha rahat ama kapıda da rahat alınıyorsa boşuna ödemeyelim 60 TL

 
bir ara konsolosluk aracı kurum belirlemiş falan diye duydum ama ben 2011 yılında konsolosluktan rahaat rahat aldım. ilk defa yurtdışına çıkıyordum 3 aylık mı ne vermişlerdi. başka yerlere gittiysen hele daha uzun vize alma imkanın var. ertesi gün de gel pasaportu al demişlerdi bana.


  • pokerface  (03.07.14 17:24:31) 
günü birlik ada seyahatleri için geçerlidir kalıcı vizeler de maalsef kapı vizesi uygulaması yok kapı vizesi ile ilgili yunanistankonsoloslugu.gen.tr buradan gerekli bilgileri öğrenebilirsin


  • ahmet27  (29.01.19 20:52:46) 
Vize başvurusu yaparken mutlaka büyükelçiliğin/konsolosluğun resmi web sitelerini ve aracı kurumun (IDATA, VFS, KOSMOS) web sitelerini kontrol edin. En güncel bilgiyi resmi web siteleri verecektir. Konsolosluk web sitelerinin resmi olup olmadığını gov uzantısından anlayabilirsiniz.


  • taurina  (29.01.19 20:53:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.