[]

şu laptop nasıl?

www.ebrarbilgisayar.com

performanslı bir şey arıyorum, fazla oyun oynanmayacak. gtx850 yeter diye düşündüm.

alternatif ne olabilir? dell'in bu ayarda bir şeyi var mı? msi istemem her yeri ayrı dökülüyor. lenovo da çin malı.

hemen de alacak değilim ama pazar araştırması yapıyorum biraz biriktirmem lazım.

 
Özellikleri çok iyi fiyat konusunda bilgim yok ama asus cidden iyi bilgisayar yapıyor dell ile karşılaştırma derim bu ayarda sony'nin bilgisayarlara bakabilirsin. biraz daha az özelliği olabilir aynı fiyata ancak bu daha kötü olduğu anlamına gelmez 8gb ram yerine 6 olur ama hızı ya da frekansı yüksek olabilir. iyi yapmışsın araştır fiyatlar zaten çok oynuyor 2-3 hafta içinde bile göreceksin.


  • the coolest dude  (03.07.14 14:42:30) 
işlemcisi pek iyi değil haberin olsun. ne amaçla kullanacağınızı yazın artık şuraya.


  • cetoxim  (03.07.14 15:27:56) 
her laptop duyurusuna yazdığım gibi, mobilite önemli değilse kasa alın güzel dostlar. olaya marka bazlı bakmamanı öneririm en başta. çünkü kullanılan parçalar aynıyken markalar sadece alü kasa veya garantide fark ediyor. o yüzden sony al, toshiba al gibi yorumlara gelme. sana şunu al bunu al demeyeceğim çünkü sen parayı tamamlayana kadar dolar kurları oynayacak, yeni parçalar çıkacak. ben olsam msilara bakardım. lenovo'nun sli makinaları çok methediliyor ama testlerine falan hiç bakmadım açıkçası.


  • patr  (03.07.14 16:16:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.