[]

media markt'lardaki denizbank'tan kredi alınır mı?

son düzenlemeye göre hiç bir şekilde şahsi kredi kartlarıyla telefon alamıyoruz dimi? peki bu media markt'lardaki denizbank standları nasıl işliyor? kredi hemen çıkıyor mu, mesela 600 lira istiyorum desem istediğim tutarı veriyolar mı yoksa atıyorum minimum bin lira çekebilirsiniz gibi bir zımbırtı var mı? ve en önemlisi faiz oranları nasıl, şimdi bana yüzde şu kadar deseniz anlamam, mesela 600 çeksem 9-12 ayda falan ödeyelim desem benden toplamda ne kadar geri alırlar?

veya kılıf alana telefon hediye olayına mı girsem?


 
şimdi yanlış olmasın, kredi kartı ile telefon alabilirsiniz, taksit yaptıramazsınız sadece.


  • fengari  (03.07.14 13:59:56) 
Mediamarkt'taki Denizbank'lar en az 1000 lira kredi veriyor. Kredi risk durumunuza ve mesleğinize göre hemen kredi çıkabiliyor ya da evrak isteyebiliyorlar. 1000 lira 7 ay vadenin toplam ödemesi 1045, 12 ay için 1075 gibi bir şeydi. Öyle çok aşırı bir faizi yok. Sana 600 lazımsa çekersin 1000 paranı harcarsın. Geri kalanı hemen krediye yatırırsın önden bir şey değişmez.


  • Dr_Stat  (03.07.14 15:12:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.