[]

Görüntü sorunu

Merhaba,

Ekte bulunan ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum. 2 gündür bu şekilde oluyor. ilk önce ekranda ya çizgiler ya kararıp açılma oluyor sonra bu uyarıyı veriyor. Neden olabilir ?

teşekkürler.

edit: işletim sisteme windows 8.1 64

 
sürekli yapıyor mu ilk defa mı yaptı?


  • icimdekibiri  (03.07.14 10:59:40) 
Dün ilk defa yaşadım bugünde oldu. Yani 2 gündür yaşıyorum.


  • Vermillion  (03.07.14 11:00:20) 
makinenin tam modelini yazar mısın


  • icimdekibiri  (03.07.14 11:01:43) 
Bilgisayarımı ilk aldığımda aynı sorunu ben de yaşamıştım. Garantiye göndermiştim iki kere anakartı değiştirip geri göndermişlerdi bana ama sorun devam ediyordu. Daha sonra üretici web sitesine girdim ve ekran kartı için olan güncellemeyi indirdim. Ondan sonra o hatayı hiçbir şekilde görmedim.
Nvidia ekran kartı var bende

  • kekremsinarkoleptik  (03.07.14 11:28:19) 
ekran katının sürücüsünü kendi sitesinden değil de laptopun sitesinden artık hangi modelse ordan indir. öyle çözmüştüm ben


  • bir garip seyyah  (03.07.14 11:29:00) 
windows 8.1 yapiyor bu aralar. butun suruculer uyumlu degil. eger ekran kartin eskiyse sorun cozulmeyebilir. ama gorece yeniyse surucu degistirerek cozebilirsin.

surucuyu guncellemeyi deneyin amd nin sitesinden keza ati kalmadi artik. eger windows 8 surucusu bulamazsaniz windows 7 yi kurmayi deneyin. bazen ise yariyor.
  • gel gel sarisinim sag yap gel  (03.07.14 11:57:32 ~ 12:04:38) 
aynısı oluyordu bende, ekran kartını değiştim kurtuldum


  • dafuq  (03.07.14 12:02:21) 
cevaplar için çok teşekkürler. ilk önce bilgisayarımın masaüstü olduğunu belirteyim ve çift ekran kullanıyorum. 2 tane ekran kartı denedim ve sorun oluştu. şimdi kartı cıkardım onboardan alıyorum goruntuyu ve tek ekran olarak kullanıyorum. Şuan bir problem çıkarmadı. Kartlarda mı yoksa driver mı çözemedim :/


  • Vermillion  (03.07.14 14:26:31) 
bu arada kartlardan biri ati x1550 biri hd5450


  • Vermillion  (03.07.14 14:26:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.