[]

bu elbise olur mu sizce?

selam herkese,

eşimin erkek kardeşinin kına gecesine aşağıda resimlerini eklediğim elbiseyi giyebilir miyim sizce? kına için düğün salonu tutmuşlar kız tarafının mahallesinde.

nikahına ayrı, düğününe ayrı abiye aldım zaten, kına gecesine bu elbise hafif olur mu ki? bi de insanlar niye böyle her şeyi ayrı ayrı kutlama haline dönüştürüyorlar anlayamıyorum. yakınlara eziyet valla.

bu elbise olur diyorsanız, nasıl kombinleme yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.

images.asos-media.com
images.asos-media.com
images.asos-media.com
images.asos-media.com

elbise ile ilgili dipnot: eteği resimlerde sanki farklı kumaş gibi parlak duruyor ama gerçekte öyle değil. tonu üstüne göre daha koyu siyah ama bildiğin pamuklu kumaş gibi öyle uçuş uçuş gibi değil.

 
Bence giyilir normal kıyafet


  • basond  (03.07.14 10:41:41) 
giyilir. bu sıcakta düğün salonunda yapılacak kınaya daha kapalı ya da ciddi bir kıyafet olmaz zaten.

pamuklu kumaşsa çok abartılı takı ve ayakkabılara gerek yok bence. elbiseyi düşük gösterirler. o nedenle bu fotoğraflardaki kadar uzun olmasa da yine uzun bir kolye, bilekte siyah deri kayışlı saat, ufak gümüş küpeler yeterli olur takı için. ayakkabı olarak da biraz yüksek topuklu (elbiseyi gösterir, elbisenin uzun eteklerinin sizi kısa göstermesini engeller), üstten (tek, çift veya bantların örüldüğü falan) bantlı, bilekten bağcıklı bir şey bulursanız bence tamamdır. üzerinize şal almaya gerek yok. çanta olarak da ayakkabınıza uyacak bir clutch/portföy yeterli olur.
  • in pyjamas  (03.07.14 10:49:17) 
olur olur gayet güzel. altına da şu tarz renkli ve kısa topuklu bir ayakkabı olabilir www.bershka.com


  • harekatamiri  (03.07.14 10:51:34) 
elbisenin modeli güzel, kınaya da uygun ama kumaşı, kemeri filan çok basit geldi bana. ben şahsen giymezdim.


  • dust in the wind  (03.07.14 11:04:46) 
boyun uzun değilse etme


  • dinsiz adam  (03.07.14 11:18:32) 
elbiseye bayıldım.
görseldeki kombin şekli de çok uygun bence. saçlar uzunsa tepeden at kuyruğu olabilir. ayakkabı siyah tek bantlı daha düşük topuklu da olabilir. küpe daha minik bir şey olabilir. kolye&bileklik aynen görseldeki gibi olmalı.
çanta da ayakkabı gri ise gri, siyah ise siyah sade bir clutch.
  • icemint  (03.07.14 11:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.