[]

teog sınavında iptal edilen sorular

4 soru iptal edilmiş.
sorular en altta:
www.on5yirmi5.com

din ve ingilizce sorularının neden iptal edilmiş olduğunu anlamadım. problem nerede?

 
aynen ben de anlamadım gerçekten.din sorusunu yine bir şeye bağlamışlardır bilemem de ingilizcelerde hiç bir problem yok ki.


  • mesa  (03.07.14 03:22:10) 
Ulan yoksa ben İngilizce bilmiyor muyum? Hata bulamadım valla


  • colorwithnotexist  (03.07.14 03:24:15) 
din sorusunda genel bakışta bir şey yok gibi ancak illaki bir sorun bulmak gerekiyorsa ki bulmuşlar. şu olabilir

beytullah'a yüz sür ifadesinde kinayeli bi anlatım var. yani hem gerçek manada anlaşılıyor, hemde mecazi bir anlam yüklenebiliyor.
  • icimdekibiri  (03.07.14 03:30:15) 
İngilizceleri anlamadım. Hangisi doğrudur hangisi yanlıştır dememiş ama o yüzden değildir herhalde.

Beytullah'a yüz sürmek diye bir deyim bulamadım. Birkaç yerde kullanılmış, onlar da kaynak kabul edilecek yerler değil spor gazetelerindeki gibi artistik başlık olsun diye yazmışlar. Belki ilahi gibi bir şeyde varsa bilemem. O yüzden iptal edilmiş olabilir.

Edit: Fen sorusunda varyasyon -> doğal seleksiyon -> adaptasyon evrimin basamakları. Uyum sağlayamayanların zaman içinde yok olması (uyum sağlayanların kalması), türün evrim geçirmekte olduğunu ve bazı bireylerin daha iyi uyum sağladığını gösterir. Tür içi kalıtsal çeşitlilik eşeyli üremeye bağlı olmak zorunda değil. Mayoz bölünme sonrası döllenme olmaksızın birey oluşarak tür içi çeşitlilik olabilir -erkek arı oluşumu- ancak balıklarda böyle bir şey duymadım. Bu durumda ya eşeyli üreme ya da mutasyon sebep olmuştur. D şıkkına sorudan direkt ulaşılamaz, düşünerek ulaşılabilir. B şıkkı için de bazı bireylerin uyum sağladığı verilmiş. Dirençli bireyler popülasyonun devamını sağlar.
  • Lim5  (03.07.14 04:34:02 ~ 05:30:37) 
teknik bir sıkıntı yok ya. bu sınavlar bildiğiniz gibi her öğrencinin karnesine geçen bir 3. sınav niteliğinde. 8. sınıflarda, tüm türkiye'de aynı konular, aynı kitaptan işleniyor ve sonrasında teog yapılıyor. çocuğu sınava girmiş arkadaşlardan duyduğum kadarıyla henüz işlenmemiş veya müfredatta olmayan iki soru sorulmuş ingilizce'de.

diğer sorularda da aynı şey mi var bilmiyorum. şu fen sorusu üzerine biraz düşüneyim.
  • bruges  (03.07.14 04:51:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.