[]

İzmirli arkadaşlara; Çeşme - İzmir - Ödemiş güzergahı hakkında

Arkadaşlar, 2 hafta sonra hayatımda ilk defa, izmir sınırları dahiline girmiş olacağım. İlk önce İstanbul'dan otobüsle direk Çeşme'ye, orada 4 gün tatil yaptıktan sonra da İzmir üzerinden Ödemiş'e geçeceğim. Malesef arabayla gidemiyorum, tamamen public transportation kullanacağım. Bu noktada yardımınıza ihtiyacım var:

Soru1: Çeşme'den İzmir'e ne kadara, ne kadar zamanda giderim?
Soru2: İzmir den Ödemiş e nasıl ve nereden gidebilirim? (minibüs & otobüs nereden kalkıyor)
Soru3: Çeşme den İzmir'e geldiğimde, Ödemiş arabalarının kalktığı yere nasıl giderim?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

 
otogardan ödemişe araç kalkar ve çeşme araçları da otogara gelir. otogardan da kalkarlar çeşme araçları, aynı zamanda üçkuyulardan da binebilirsin. yani hiç vakit kaybetmeden indiğin aracın hizasından başka bir araca binerek ödemişe ulaşabilirsin. çeşmeden izmire 11 TL' ye sanırsam 1-1,5 saat arasında gidersin.

edit: garaja gitmek için inip otobüse binmene gerek yok otogara gidiyor zaten çeşme seyahat
  • prodeq  (22.06.09 19:09:15 ~ 19:14:51) 
1. Çeşme seyahat e binersin yaklaşık bir saate İzmir Üçkuyular da inersin. 10 Tl idi yanlış olmasın.
3. Üçkuyular dan 606 numaralı otobüse binersin otobüs garajına gidersin. Sor indiğin yerde biraz yürüyeceksin.
2. Garajdan da Ödemiş arabalarını bulmak sana kalsın artık
İyi tatiller

evet gerek yokmuş direk gittiğini bilmiyordum. sen yine de şehir içini görmüş olursun dene derim :P
  • oku oku yazar ol  (22.06.09 19:11:09 ~ 19:18:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.