[]

Şu tarak nasıldır? furminator olarak iş görür mü?

çok büyük mü kedide kullanmak için?

küçüğünü almak istemiyorum çünkü onunla da köpeği taramak zor oluyor. iki kedi bir küçük ırk bir büyük ırk köpek için kullanıcam.

iyi mi:
www.juenpetmarket.com


12.5 cm olanını mı alayım bunu mu bir de?

 
bu taraklar çok güzel. Kız arkadaşım, İran kedilerini tarıyor bununla. Memnun bayağı. Çok büyüğünü alman kedi için sorun olur mu bilmiyorum ama ürün güzel.


  • oğlum çok zor lan  (02.07.14 23:39:09) 
Bu tarak furminator zaten, dolayısıyla furminator olarak iş görür. De furminator taraklar pek iş görmüyor. Köpekte bilemeyeceğim, ben köpeğim varken normal tarakla girişiyordum ama kedi yine dökeceği tüyü hayvanlar gibi döküyor, tıraş o yüzden daha iyi bir alternatif, zamanla tüy dökümünü de azaltıyor. Kedileri bununla 3-5 kere taradım ama hiç hiç memnun kalmadım. Taramasan da aynı şey. Aklında bulunsun.

Kedi için de evet bu biraz büyük, zaten dikkat etmezsen hayvanı baya yoluyor bu taraklar büyük olursa iyice kontrolden çıkabilir. Bence kedi için ayrı köpek için ayrı al.
  • buff  (02.07.14 23:41:03 ~ 23:42:42) 
kastettiğim şey "kkudi pet" markalı furminator furminator gibi iş görür müydü aslında.

furminatorden memnun olmayan da sadece sizi duydum.
kedilerim kısa tüylü ve o kadar çok tüy dökmüyor aslında, yani onlarda kullanmasam da olur da, yine de tüy döküm mevsimlerinde fonksiyonel olması açısından sordum. bir de tabi eğer kedi için çok büyükse muhtemelen küçük ırk köpeğime de pek gelmez... ben en iyisi mediumunu alayım da, büyük için biraz uğraşıcam artık.
  • mutevazi  (02.07.14 23:45:06) 
Tüy dökmesine engel olmak maksadıyla alıyorsanız, kedi her türlü o tüyü döker, förminatör engel olamayacaktır. Siz sadece o dökülmeye meyletmiş türleri toparlıyorsunuz ama yine de dökülüyor. Kedide tüy bitmiyor bi türlü. Bizim ufaklıkta öyleydi en azından. Yanlış yönlendirmek de istemem.

Büyüğünün dezavantajı ise dar yerleri taramakta zorlanacağınız anlamına gelmektedir. Kedi de küçük bir şey sonuçta.
  • otonom  (02.07.14 23:52:47 ~ 23:54:32) 
ölü tüyleri toplarsa eve dağılması nispeten engellenebilir diye düşünüyorum. bu ara köpekler için bir tarağa ihtiyacım var, almışken bundan alayım dedim o yüzden.

yoksa tarak bu, mucize değil, kedi de köpek de tabi ki tüy dökecek :)
  • mutevazi  (02.07.14 23:53:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.