[]

Kirpik pudrası

Merhaba, böyle bir şey varmış:) 1.bp.blogspot.com iki maskara arasına uygulanan baya da işe yarıyor ama iki kere kullandım ikisinde de gözüme kaçtı hep zararlı mıdır bu sizce? Teşekkürler.




 
içeriğinde talk varsa zinhar yaklaştırmayın gözünüze falan. kendisi bacak aralarına bile uygulandığında nefes yoluyla akciğer dokularına takılıp sorun çıkarabilen bir madde. bir de gözlerde düşünemiyorum ben açıkçası.

onun dışında, göze kaçan toz falan göz yaşı ile dışarı atılır. bu da aynı şekilde oluyordur muhtemelen. ama her gün kullanımda/göze kaçırmada gözde kuruluk yapabilir gibi geldi bana. her halükarda ben olsam kullanmazdım yani.

bunun yerine iki fazlı maskaraları tercih edebilirsiniz bence. hani şu alta beyaz baz, üstüne renkli kısmı sürülen maskaralar. onlar da gayet güzel uzatıyp dolgunlaştırıyor kirpikleri. hem de daha zahmetsiz.

örnek: l'oreal double extension mascara veya flormar selection ikili maskara
  • in pyjamas  (02.07.14 23:00:10 ~ 23:03:58) 
Bu çok ilginçmiş, hangi markanın merak ettim? Bazı markalarda fibrilli maskara ile sürülebilen aynı şekilde duran ve kirpikleri uzatan bazlar var ama pudraya denk gelmemiştim ve içerisinde talk var ise kullanmayın ve eğer hijyene kapağının kapalı olmasına vs dikkat etmez iseniz gözünüz mikrop olabilir açıkcası gözleriniz hassas ise kullanmayın derim.


  • faihfati  (02.07.14 23:52:01) 
Essence, kutusunu attım ama bir bakayım netten içeriğine. Bazlı maskara kullanıp memnun kalmamıştım bir de max factor 2000 calorieden bir türlü vazgeçemiyorum. Bu iyi olacaktı ama çok uçuşuyor.


  • i-pek  (03.07.14 00:00:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.