[]

amerika'dan ne getirilmeli ki para kazanılsın?

oradan alınıp burada satılabilecek neler getirilebilir? yükte ve hacimda hafif, pahada ağır ürünler nelerdir?

apple ürünlerini hariç tutalım.

teşekkürler.

 
haci abi bi kac haftadir goruyorum duyurularini.

turkiye'de olmayip da abd'de olan urunler neredeyse cok nadir. bu nadir urunleri almak isteyecek olan kisileri burdan zor bulursun cunku genele yaydiginda yuzde inanilmaz dusuk olur. ha belki bulursun ama buyuk ihtimalle de bulamazsin.

hal boyle olunca, burada olup da abd'de daha uygun olan seyler yuzdeye vuruldugunda daha cok istenir. ama sen apple urunleri gibi seyleri haric tutarak bastan kaybediyorsun.
  • she was my baby  (02.07.14 22:08:48) 
@she was my baby

bilet masraflarını azaltmaya çalışıyorum napıyım. ekşiduyuru'dan başka da böyle bir mecra yok spesifik ürün isteyecek insanların olduğu bir yer. apple ürünlerini hariç tutuyorum çünkü tutmasam aşağısı komple iphone, macbook yazanlarla dolacak :)
  • mr.goodcat  (02.07.14 22:16:28) 
ram, hdd, ssd vs bilgisayar parcalari isteyen olabilir.


  • she was my baby  (02.07.14 22:22:03) 
abercrombıe hollıster vb...


  • protrek  (02.07.14 22:36:16) 
nike air max'in farklı modelleri olabilir. fena bir talebi yok.


  • dogyman  (02.07.14 22:40:11) 
gopro al, burada sat. geçen ay kuzenim amerika'dan gopro getirtti bir pilot abimize. vergisini falan her bokunu ödedikten sonra toplam kârı 300 tl idi. gopro yeni yeni yaygınlaşan bir olay. bence tam da yatırım yapmalık alan yani.

edit: kâr dediğim, yani türkiye'den alsa 300 tl daha pahalıya almış olacaktı. 300 lirası cebinde kaldı.
  • garpzede  (02.07.14 22:41:01 ~ 22:41:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.