[]

araba

bu linkteki araç alınır mı? neden?

www.sahibinden.com


 
alınır yani, iyi bir araba neticede. yalnız otomatik dizel için biraz km fazla, yine de alınır ama ileride satması daha zor olur.


  • tiny penny  (02.07.14 12:32:30) 
abi meganelar yukarıda arkadaşın belirttiği gibi güzel arabalardır dayanıklı ve masrafsızdır, fakat ben kullanırken baya zorluk çekmiştim sanki göründüğü kadar geniş değil gibi. görüş açısı falan baya sıkıntı yaşatmıştı.


  • dirildimde geldim  (02.07.14 13:08:14) 
arabayı yakından görüp ayrıntıları dikkate al, gerçekten 120 bin km ise problem değil on numara arabadır.

ama aşırı yıpranmışsa 120 bin gibi durmuyorsa km düşmüş olabilir.

trigierin değiştiğine emin ol, servis kayıtlarına bak.

önüne bir belge sunamazlarsa eğer arabayı alırsan ne olur ne olmaz trigieri değiştir.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (02.07.14 13:15:48) 
alınmaz, otomatik kastırır bu arabayı.


  • seyduna6687  (02.07.14 13:27:13) 
bağcılardan araba alınmaz, aman.


  • Absinthe75c  (02.07.14 13:47:04) 
30000 lira vereceksen 120000 de dizel bir arabaya vermemeni tavsiye ederim. değilse reno ve dolayısıyla megane'ın türkiye için avantajları malum. aynı fiyata yine dizel, aynı model hatta daha da üstü fiestalar var (otomatik vites olmazsa olmaz mı senin için bilmiyorum) 40000-50000 km de üstelik. fiesta daha iyi bir arabadır demiyorum, sadece 30000 bandına çıktıysan seçeneklerin oldukça genişler. gidip çin malı bir araba falan almadığın sürece türkiyede araba satılır, en fazla 1000 lira altına verirsin ilanı yine satılır.


  • syozkn  (02.07.14 13:57:11) 
alınmaz. yani ben almazdım.

her ne kadar modelli araba da olsa megane.
km yüksek. 3-4 parça boya var. satma derdim yok diyorsan belki alınır ama sen bilirsin. @syozkn güzel açıklamış.
  • oraletarya  (02.07.14 14:08:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.