[]

Babaya benzemek

Efendim gun gectikce babama benziyorum. Ozunde iyi adamdir, durusttur, erdemlidir vs... Ancak cok agresif ve gayet tahammulsu bir insandir kendisi. Kimi zaman bir aciklamayi bile burnunuzdan getirir. Aslinda cogu zaman isime geldi. Nerede bi yanlislik gorsem tepkimi koydum. Babamdan boyle gormustum ya... En cok hakkini arayan ben oldum. Yine de yeri geldikce birini tersledigimde, yapilan aciklamalari dinlemedigimi fark ettigimde korkuyorum. Guzel kazanimlari olsa da ben babam gibi ofkeli bir adama donusmek istemiyorum aslinda.

Boyle seyler hisseden var mi? Ya da yorumu olan?


 
ben de oldukça tahammülsüzleştim bu aralar ama stresten diye düşünüyorum. böyle mutlu pamuk gibi bir moddayken insan öyle olmuyor.


  • niyebilmiyoruz  (02.07.14 02:24:24) 
Ayni! His sevmedigim huylaririnin aynisi bende de var. Cabuk sinirlenmek, ofkeyi kontrol edememek. Daha once sinirlendigi birseyi hatirlayinca ayni oranda sinirlenmek. Resmen gun gectikce onun aynisi oluyorum. Olmak istemiyorum, ama birsey yapamiyorum.


  • delifaruk  (02.07.14 02:25:14) 
@delifaruk tepkilerim bile benzer oldu hocam artik


  • umarsizca umarim  (02.07.14 02:26:27) 
ben annemle ilgili öyle hissediyorum. annemin en sevmediğim özelliklerini kendim yaparken buluyorum ama aynı onun gibi. sanırım tepkiler alışkanlık yapıyor ne bileyim geçer umarım.


  • mymissingstars  (02.07.14 02:36:35) 
babana ya da annene benzemen normal. seni onlar yapti.
ayni evde belirli.bir yasa kadsr yasadin ister istemez onlarin birer kopyasi oldun. ama bundan sikayetci isen en azindan farkindaysan @batuhanolabilir noktayi koymus.

  • kutsalbok  (02.07.14 02:40:34) 
Annemi dünyalar kadar çok seviyorum çok da iyi bir anne ama anneme benzemekten deli gibi korkuyorum ve ona benzememek uğruna tersi davranmaya çalışıyorum yine de o istemediğim huylar çıkıyor ve yaşım ilerledikçe daha da çok çıkacak sanırım:/


  • urasil  (02.07.14 02:52:41) 
(bkz: #23539402)

demiştim zamanında, hala da aynı düşüncedeyim. ve evet, her gün biraz daha annemim.
  • devilred  (02.07.14 02:52:43) 
Gencler, ebeveynlerimize benzemeyelim. Tamam iyi yonlerini alalim ama cok bariz hatalarini da kendimizde goruyoruz. Bunda hemfikiriz. Bundan sonra anasi babasi gibi davranan iki gun once duyuruda got capsini paylasan adama benzesin.


  • umarsizca umarim  (02.07.14 03:08:28) 
bana benziycek hâliniz yok ya! sizi kim yetiştirdiyse ona benziyceksiniz. çocuklar kendilerine söyleneni değil, gördüklerini öğrenirler. sigara çok kötü bişiy, sen sakın içme! diyip fosur fosur tüttüren anne babanın çocuğu, büyük bi ihtimalle nikotinman olur.


  • compadrito  (02.07.14 05:21:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.