[]

okey öğrenmek

neredeyse bilmiyor gibi birşeyim. sıfırdan öğrenip çok kısa sürede orospusu olmam mümkün mü? bayağı bildiğin delip geçmem lazım? video vs her türlü kaynağa açığım.




 
netten online oyna mynette facebookta falan.
ilk oyunda öğrenir, diğer oyunlar pratik yaparsın. sayı saymayı biliyorsan kolayca öğrenirsin.

  • anil  (02.07.14 01:54:45) 
işin orospusu derken okey öyle pek uzmanlaşılıcak farkını ortaya koyabileceğin bi oyun değil. bi kaç küçük detay dışında şansa dayalı


  • bensibernetikorganizmagormekistemem  (02.07.14 02:04:25) 
android telefonun varsa indir oyna kardes. ama en guzeli yaz zamani balkonda gercek insanlarla okey atmaktir, onu da diyeyim :))


  • inevitable loser  (02.07.14 02:22:16) 
okey %20 şanstır ancak. gerisi oyunu bilmektir. editlerim cevabı.


  • tescillimarka  (02.07.14 02:24:29) 
efsanevi oyun okey+ i indirebilirsin. hem tas dizmeleri falan da bir tusla yapiyor. ogrenmis olursun sonra da arkadaslarin da dedigi gibi mynet, facebook falan derken bi bakmissin benim gibi basinda sabahlamaya,iki gun oynamayinca aramaya baslamissin.


  • mucaravci  (02.07.14 02:41:46) 
okey gayet de uzmanlaşılacak bir oyundur aslında.tabi internette goygoyuna ya da tatilde zaman geçirmek için okey oynarsanız bu oyun size çok basit gelir.

gelgelim aslında alakası yok.bu işin çok ciddi kumarbazları vardır kahve köşelerinde.adamdan 2 tane taş al 5-6 turdan sonra komple elini söyler sana.sana lazım olan taşı tutar elinde kitlenir kalırsın bütün oyun boyunca.iyi bir oyuncu taşlamaya başladı mı şeytan taşlar gibi taşlar seni.ha yerden de çekersin o ayrı konu da o her zaman olmaz.1 kazanırsın 2 kazanırsın ama bu oyunun şeytanlarını kolay kolay yenemezsin.anca her el dizili gelecek de okeyin gelecek de her çektiğin yarayacak da falan filan.taş geldikten sonra çocuk bile yener ustaları ama dediğim gibi bunlar istisna.uzun vadede her zaman ustalar kazanır.

çoğunun zehir gibi kafası var adamlar her el çıkan taşları akıllarında tutuyorlar.sor adama 5 el önce ne attım diye söyler sana.

sen oyunu takip etmediğin ya da taşları yeterince aklında tutamadığın için aslında çıkmış taşlara tek taşa beklersin 10 el boş boş.o adam gerekirse tek taşlık elini bozar 2-3 taşa çevirir taşlar çıktı diye.senden de önce biter.

taşları toplarken oyun kuran adamlar var bizzat biliyorum.adam kaşla göz arasında taşları öyle bir toplayıp zarı öyle bir atıyor ki çift okeyi direk kendisine alıyor.dışarıdan baktın mı da hile yaptığını anlayamazsın.okey zarını bile fincanla atan adamlar var hile olmasın diye.

özet:kahveye git.
  • mesa  (02.07.14 03:00:26 ~ 03:04:28) 
Marmara bolgesindeki sehirlerden birinin yazlik bi bolgesine git. Aksamleyin bir balkona misafir ol. Iftardan sonra gece 3e dogru pismis olursun. Amcalar ve teyzeler yoldasin olsun.


  • mukrime  (02.07.14 09:13:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.