[]

SGK primi ödemeden devlet hastanesinde muayene olabilir miyim?

Yaş 27. hala öğrenciyim. Gelir tespitinde G1 seviyesi dediler 35 liradan başladı, en son sorduğumda bi 6 ay önce 45 ti. Borcum da tahmini 1500 TL gibi bişey.

Benim bunu ödeyecek durumum yok. Ama anlatamıyorum. Kirada kalıyosun demek gelirin var diyo. Ailem ödüyor diyorum. olsun diyo gelirin var demek.

itiraz ettim, günde bi simit parası ödeyemiyecek misin diye dalga geçti kaymakamlıktaki sosyal güvenlik zımbırtısındaki adamlar.

Ne ben ne ailem şu anda o parayı ödeyebilirim.

Acil tedavi olmam gerek, duramıyorum artık. Devlet hastanesinde ya da başka yerde tedavi olabilir miyim? Tedavi için ödeme gerekir mi? İlaçları vermiyolar diye biliyorum.

Diyelim ki şimdi para ile tedavi oldum sigortasız, e bana borç çıkarmaya devam ediyorlar.

Ne yapmam gerekir, var mı bir bilen?

 
ödiycen abi öyle veya böyle muhalefet bu konuyla ilgili gıkını çıkarmadı. bizim bi taraflarımıza giriyor anca. gelir tespiti için başvurun itiraz edin borca durumumuz yok deyin tekrar değerlendirsinler bi de.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.07.14 23:21:39) 
Şu an borç sorgulama yapılamıyor. "22:00 ile 00:15 saatleri arasında işlem yapılamaz!" diyor.

En son 2013 sonlarında gittiğimde sgk ya 1000 lira civarı toplam borcum vardı. Şimdi 1500 e yakındır tahminim.
  • seen sea  (01.07.14 23:26:55) 
Hiç bir şey olmasa hastanede kağıt imzalarsın


  • murtiii  (02.07.14 00:18:47) 
acilde muayene olunuyor hemen kalk git ama ilacı bilmiyorum


  • hayatkısakuşlaruçuyor  (02.07.14 00:46:14) 
acilde de muayene ücreti istiyorlar.


  • seen sea  (02.07.14 01:07:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.