Giriş
(4)

Kağıt Geri Dönüşüm

1001gecemasallariyla1002gece
Arkadaşlar malum öss'yi atlattık. ben de buna karşılık testlerimi bir güzel topladım bi kenara koydum. Kitaplar falan da var içinde tabi. Neyse işte bunları yakmak gerine geri dönüşüme götüreyim diyorum ama internette bulamadım adam gibi bir yer. Tema'nın sitesinde de sadece "bağış yapın, bağış yapı
Arkadaşlar malum öss'yi atlattık. ben de buna karşılık testlerimi bir güzel topladım bi kenara koydum. Kitaplar falan da var içinde tabi. Neyse işte bunları yakmak gerine geri dönüşüme götüreyim diyorum ama internette bulamadım adam gibi bir yer. Tema'nın sitesinde de sadece "bağış yapın, bağış yapın" diyor, ayrı bir kıl oldum onlara da.

Neyse sonuçta baya bir 6-7 kg var heralde toplamda bu test ve kitaplar. Nereye götüreyim bunları? İstanbul Anadolu yakası olursa sevinirim ama çok gerekirse Avrupaya da götürebilirim yani.

Teşekkürler şimdiden çok.

ps. internet kullanıcılarına da açıyorum başlığı. iletişim için gerekirse mail: atamansina[at]gmail.com
0
1001gecemasallariyla1002gece
(22.06.09)
bir okulun kutuphanesine verebilirsiniz. fakir semtlerin mahalle muhtarlarina verebilirsiniz, muhtarlar ihtiyaci olanlara ulastirirlar. ya da, bir de bana kil olun diye soyluyorum, tema'nin dedigi gibi bagis yapin kisaca.
0
santalagos
(22.06.09)
kitapları ve testleri niçin artık kağıt muamelesine layık görüyorsunuz ki? bilmem farkında mısınız ama bu sene de öss sınavı yapılacak ve yine bir sürü genç o kitaplara para verip alacak. verilik öss kitabı diye ilan açsanız bile alıcısı bulunur muhtemelen burada...
0
brainfour
(22.06.09)
'Ayrıca istediğiniz miktarda atık kağıdınızı İstanbul Levent’te bulunan Merkez bürolarımıza Hafta içi mesai saatlerinde bırakabilirsiniz.' diyor tema??
ve her türlü ayrıntı için;
'TEMA Vakfı İdari İşler Bölümü, 0212 283 78 16 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden Hasan KURU ile iletişime geçebilirsiniz. (dahili 168)'
0
kedi
(22.06.09)
öncelikle belirtmemişim ama testler ve kitaplar tabiki çözülmüş ve bitmiş olanlar. diğerlerinin icabına baktım, gerekli insanlara gittiler yani merak etmeyin.

ayrıca teşekkürler, muhtemelen kağıt toplayanların geçtiği bir yeri gözüme kestirip oraya bırakırım veya telefon açarım belediyeye.
0
🌸1001gecemasallariyla1002gece
(22.06.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.