[]

wordpress - tema yükleme

merhaba,

wordpress kurulu serverda. ben de tema yüklemeye çalışıyorum, çok güzel bazı temalar buldum filan. neyse, wp arayüzünden yükle diyorum ancak "installing" kısmına geldikten sonra duruyor ve temayı yüklemiyor. filezilla ile denedim, onda da olmadı (filezilla dosya aktarımını tamamlayamadı). şimdi ben bu sorunun altından nasıl kalkarım? bana wp'yi sıfırdan kurmak dahil tüm önerilerinizle gelin.

şu an wp 3.9.1 kurulu. kurmaya çalıştığım temalardan biri 3.5 ondan olabilir mi bir de?

bir ek soru: temayı indirmeden önce live preview'da gördüğüm tema ile wp'ye yükleyince gördüğüm tema birbirlerinden çok farklı ve alakasız oluyorlar genelde. bu neden olabilir acaba?

 
arayıp hostingine sor, ya da ticket aç. Ftp'den yükleyememek diye bir şey olamaz olmaması lazım. Büyük ihtimalle bir upload limiti var ama tema dediğin kb'lık bir şey... Direkt install kısmından olmaması da yazma izinleriyle ilgili olabilir. Ama yine de sorun var bence, hosting şirketini bi ara diyorum tekrar.


  • rodriguez2  (01.07.14 18:01:11 ~ 18:01:58) 
izinlerle ilgidir diye düşünüyorum. /wp-content/themes klasörünün izinleri 755 yaparak bir daha dene. Yada bulduğun temayı yukarıdaki klasöre manual olarak atmayı dene.


  • akbilibili  (01.07.14 18:29:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.