[]

çatalda (göt) şiddetli ağrı - kıl dönmesi mi? (caps yok, güvendesiniz)

tam olarak ne deniyor oraya bilmiyorum, sanırım kuyruk sokumu. buuuu götün başladığı yerin az üzerindeki kemikli bölge. hemen üstü.

orası iki gecedir ağrıyor. dokununca daha fazla acıyor. ama ayaktayken hiç acımıyor. belli pozisyonlarda oturamıyorum. ancak yeni değil bu. bazen 3-4 ayda bir, bazen 7-8 ayda bir, oluyor böyle. 2-3 gün ağrıyor ve geçiyor.

ayrıca ağrı her zaman geceleyin oluyor. uyanıyorum ve ağrıdığını fark ediyorum mesela, hep gece oluyor bu ben uyurken.

sürekli belim götüm açık yatarım, bu yüzden üşütüyor olabilir miyim? eğer öyleyse, geçmesi için yapabileceğim bir şey var mı? değilse, ihtimaller ne olabilir?

ya şimdi gidicem kıl dönmesi falan diyecekler çok korkuyorum, tam kilo vermeye ve hareket etmeye başlamışken ameliyat olup 1 ay daha yatmak istemiyorum. değildir di mi kıl dönmesi? :/

 
Doktora görün derimkıl dönmesi büyük ihtimalleama erken mudale ile (ilaç) kurutma şeklinde tedavi uygulayabilir. Geçmiş olsun


  • diss0640  (01.07.14 17:20:16 ~ 17:20:46) 
kıl dönmesi olan yer şiş falan olur, ne bileyim iltihap akar.
benim işyerindeki dandik koltuktan o kemik üstü ağrıdığı olmuştu.

  • joe dalton  (01.07.14 17:20:55) 
Göt istismarıdır. Yani fazla bilgisayar, yannış oturma.


  • compadrito  (01.07.14 17:28:50) 
Kıl dönmesi olabilir de olmayabilir de. Denildiği gibi düzgün oturmama kaynaklı olması daha büyük ihtimal. Kıl dönmesi ameliyatında da öyle 1 ay falan yatılmıyor bildiğim kadarıyla, 3-5 gün istirahat.


  • tahsin sutcuoglu  (01.07.14 17:57:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.