[]

Havaalanına gidip uçağın kalkmasına 2 saat kala bilet almak?

Var mı böyle bir taktik bi dostum anlattı çok ucuza fiyata bilet almış bu şekilde bence uçağın yarısı boş gitse bile prensip gereği ucuza bilet falan vermez havayolu şirketi 2 saat kala




 
tam tersi. fiyatlandırma politikası bunun tam tersindedir. Son dakika bilet fahiş fiyat demektir.


  • accorbite  (01.07.14 16:07:16) 
Charter uçaklar için söz konusu olabilir ancak tarifeli seferde yapılacağını sanmıyorum.

90larda bu şekilde 100 USD'ye bolca uçmuş bir tanıdığım var ama internet yüzünden bunlar tarihe karıştı diye düşünüyorum.
  • cakabo  (01.07.14 16:12:15) 
tam tersi daha pahalıya alırsın.
tarifeli uçuşlarda yapılmaz inanma her söylenene.

  • basond  (01.07.14 16:16:34) 
tam tersi.


  • nanelimonportakal  (01.07.14 16:19:01) 
o çok eskiden oluyordu, böyle sadece thy olduğu zamanlar. tek kanallı dönem yani :)
sonra baktılar biz aslında zaman geçtikçe daha pahallıya satsak daha çok düdükleyebiliyoruz, öyle yaptılar.

  • harmonikhakaret  (01.07.14 16:19:29) 
evet bizim alamancı akraba da aynı şeyi söylemişti ama 7-8 sene önce falandı.şimdiler de ben de hiç sanmıyorum


  • high hopes of the sozluk  (01.07.14 16:21:04) 
avrupa'da ya da diğer ülkelerde charter sefer sayısı çok olduğu için yapılabiliyor. ama türkiyede götü başı 2 tane firma var zaten hepsi de tarifeli seferler. burda yemiyor yani.

son dakikada 200-300 tl'ye ankara-istanbul anca yaparsın.
  • brkylmz  (01.07.14 16:27:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.